Fint søndagsoutfit til bryllupsfest

IMG_8581-001

IMG_8646

IMG_8599

IMG_8642
IMG_8638

IMG_8667

IMG_8658

IMG_8661

IMG_8675
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Jeg tilbragte min søndag i det jyske til barnedåb og bryllup hos min søde kusine. Vi var helt ude på landet i en lillebitte landsby, og børnene nød at have en dag med alle deres grandfætre og grandkusiner, som de næsten har et lige så tæt forhold til som deres fætre og kusiner.

Jeg var hoppet i den fineste silkekjole fra Storm & Marie, som har et smukt blåligt blomstermønster, der matchede mine stiletter perfekt 😉

Blazeren er helt ny, og jeg har faktisk længe ledt efter en i den stil. Den er i et fint crepe-lignende stof og har en dejlig løs pasform – og så er den lige en tand længere end mine andre, så jeg tror den vil være perfekt til sommer med et par korte shorts, bare ben og så den lange blazer.
Og så ELSKER jeg, at det nu er tid til at lufte solbrillerne og har planer om at udvide min samling betydeligt i år – har faktisk allerede det første par på vej med posten 😉

Kjole: Storm & Marie -.- Blazer: Zara -.- Stiletter: Bianco -.- Solbriller: Ray Ban

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *