Dagens outfit – og lidt om dejlige planer for resten af ugen

IMG_8469-001

IMG_8472-001

IMG_8466
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Jeg kan umuligt være den eneste, der bliver en smule forårskåd og lykkelig helt ned i tæerne i dette fantastiske vejr?
Dagen startede også på bedste vis med et arrangement i Magasin, hvor de fremviste de nyeste kollektioner indenfor badetøj – mens vi stod og sippede lækre juicer forklædt som eksotiske cocktails og kom i feriestemning.

I aften skal jeg med en veninde ind og se den fashionable “A Bigger Splash” – som jeg glæder mig overraskende meget til. Det ER altså også ren luksus at komme i biografen, når det ikke involverer en Disneyfilm og slushice 😀

Og fredag aften skal jeg med en større gruppe veninder ud at spise på Eldorado – som er en forholdsvis ny restaurant af de samme ejere som Kadeau, og så satser jeg på at danse til den lyse morgen iført stiletter og masser af glimmer – før jeg går på påskeferie med min lille familie.

Men NU – nu vil jeg lægge mig ud i en liggestol på vores terrasse med en dyne over mig og slikke lidt sol i min frokostpause – jeg arbejder nemlig hjemmefra, og så kan man jo lige så godt udnytte de fordele, der følger med 😉

Nederdel (jaja, den igen 😀 ): & Other Stories -.- Skjorte: Ralph Lauren

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *