Konkurrence: Vind en Swimfin hajfinne svømmebælte

swimfin1

Konkurrence – Giveaway hvor man kan vinde den populære Swimfin hajfinne svømmebælte

Jeg har flere gange talt meget varmt om Swimfin – som er et hajfinne-formet svømmebælte – og det er ikke uden grund. Swimfin er simpelthen intet mindre end genialt, og den har uden tvivl været en stor del af grunden til, at begge mine børn i en tidlig alder har lært at svømme – og ikke mindst at de har haft mod på at kaste sig ud i det.

I første omgang faldt jeg for den pga. det sjove design. Jeg så en dreng på stranden med den og efter lidt research på nettet fandt jeg frem til, hvad det var for en sag.

Da min søn fik den på og hoppede i vandet kunne jeg dog hurtigt se, at den ikke kun var fin – men også virkelig praktisk. I modsætning til et traditionalt svømmebælte hvor barnet næsten ligger vandret i vandet (og dermed nemt får hovedet under vand) så har man en anden hældning her – hvor benene er lidt længere nede i vandet og ansigtet dermed lidt længere oppe. Derudover er det mit indtryk, at mine børn kan bevæge sig lidt mere frit med Swimfin end med et svømmebælte – men nu er det efterhånden så længe siden, vi har prøvet sidstnævnte, at jeg ikke er helt sikker 😉

Nå men jeg har fået lov at udlodde en Swimfin i en valgfri farve til en læser af bloggen. 
For at deltage, skal du først hoppe herind og se udvalget af farver – derefter lægger du en sød besked på bloggen, hvor du skriver, hvilken farve du godt kunne tænke dig, hvis du vandt.

Konkurrencen slutter tirsdag d. 15/3 2016 kl 22, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder, der får direkte besked og offentliggøres her i indlægget – held og lykke 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Den kunne jeg godt tænke mig at vinde til min datter Vera her til sommer og gerne i pink ligesom din datter! 🙂 Den vil den lille dame nok helst have 😉

 • Ih jeg drømmer om at vi skal have sådan en swimfin med når vi skal på sommerferie -har kun hørt gode ting om den. Min datter Ida ville elske at få den i pink 😉

 • De er bare så fine de finner. Min søn ville være så sej i poolen til sommer med denne på. Krydser fingre for at vinde den i grå.

 • Uhh det er svært. Farverne er fine. Jeg tænker dog sort eller grå, da begge mine børn så kan bruge den. hmm grå 🙂

 • Vi tager gerne en blå vibhar en til storbror og er meget glade for den, men lillebror skal da os have en.

 • Den kunne min datter Ella godt bruge- det er lidt svært det der med at lære og svømme! 🙂 Den skal være Pink 🙂

 • Wow, den er så sej! Er jeg sikker på, at mine børn godt kunne tænke sig at prøve.
  Vi ønsker os en grå, som nok er mest unisex😜

 • To af mine børnebørn har brugt deres finner rigtig meget, de er super. Et andet barnebarn bliver fire til sommer, han vil elske den sorte, så han kan komme til at ligne en rigtig levende og farlig haj, og samtidig kunne svømme.

 • Jeg vil elske at overraske min vandglade søn med sådan en cool sag i blå – perfekt til overgangen fra hans elskede badering og fed som gave inden han snart bliver storebror 🙂

 • Den er genial – vil SÅ gerne vinde en i pink til vores datter, så hun kan stifte bekendtskab med vandet på bedst mulige måde til sommer 🙂

 • Storebror har en og vil rigtig gerne vinde en blå så lillebror også kan svømme rundt som haj ☺️

 • En sej lilla hajfinne ville helt sikkert gøre lykke her hjemme hos vores lille ‘begynder-svømmer’.

 • Woow de er altså bare så mega lækre. Jeg ville elske så meget at give min diva en- hun elske at svømme og kæmper virkelig for det, men hun er så hypermobil og underspændt, særligt i torso, at hun hurtigt bliver træt og behøver aflastning.
  Hun ville elske en pink ( man er vel diva) men da hun også har en storebror, vil vi virkelig gerne vinde en i grå 😍

 • Min søn har snakket om den finne i lang tid, og han ønsker sig en grå. Hvis jeg ikke vinder, må jeg jo hellere opfylde hans store ønske 🙈

 • Den vil jeg meget gerne vinde til min bandit med krudt i måsen, Hugo, som forhåbentlig på en sikker måde vil kunne brænde lidt energi af i vandet med en flot blå hajfinne

 • Den kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde i grå til min søn, Elvis. Da du sidst skrev så positivt om den, købte jeg den i gave til min nevø, og han elsker den! Så nu er det ved at være på tide, at min søn også for lov til at få en.:)

 • Så skøn hun ser ud, helt sommeragtig 🙂

  Herhjemme har vi en lille fis, som snart skal lære at svømme . . Derfor tænker jeg også at det da er intet mindre end oplagt med en grå Swimfin. <3

 • Jeg ønsker mig en grå til Thea på næsten 3, der ikke er helt tryg ved vandet 🙈 Det er jeg sikker på en fin swimfin kunne hjælpe på 🍀🤗

 • Jeg er sikker påmindelse datter vil blive begejstret for den lilla. Den lyder simpelthen så smart den finne og ser også super sød ud til din datter.

 • Ville meget gerne vinde den autentiske grå – der jo nærmest ligner en rigtig haj ;). Den ville være perfekt til vores 14 dages sommerferie i Spanien 🍀🍀🍀

 • Åh hvor ville jeg gerne vinde sådan en til min 3 årige dreng i grå. Han er rigtig glad for vand men også meget utryg for det på samme tid.

 • Min søn på 2, snart 3 er stor fan af spækhuggere for tiden og har udpeget den sorte som et stort ønske. Vi krydser fingre:-)

 • Uhh den ser godt nok smart ud😀 jeg ville elske at vinde en i lilla til min datter silke på 6 år. Måske det lige var sådan en der ville sætte skub i svømmeriet☺️

 • Uh en grå finne, som en ægte haj, ville gøre lykke hjemme hos os. Kan med garanti sige, at den også vil blive brugt til dagligt, uden på tøjet… Der haj-hapses flittigt i øjeblikket!!!

 • Åh min lille Nora ville være som en fisk i vandet, hvis hun vandt en lilla (“Lilla er min ynglingsfarve, Mor”) swinfin! Hun har netop opdaget lykken ved at svømmebælte, fremfor begrænsende svømmevinger!

 • Storebror-haj har allerede været så heldig at få en finne af sine bedsteforældre. Og derfor er lillesøster-haj noget betuttet. Hun ønsker sig en lyserød (nyserød) hajfinne – så hun kan være ligeså farlig som sin bror i vandet! 😀

 • Min Axel på snart fem ville elske sådan en hajfinne!!! Tror han ville ønske sig en grå, som en rigtig haj!

 • Min søn på 3 år ville ELSKE den grå, som passer perfekt til hans badetøj.
  Vi bor i Dubai og han svømmer en del – pt med luffer – så en hajfinne vil være næste skridt 🙂

 • Hej Lisbeth.
  Tak for et super indlæg. Jeg har også set hajfinnen i brug og må indrømme min første tanke var, at når den sidder på ryggen, så får den da først hovedet til at gå under vandet, som jeg netop synes, at de traditionelle bælter gør, så her bruger vi kun luffer og badering. Men men i stedet for badering og luffer har jeg faktisk mod på at prøve hajfinnen til mine 2 døtre på henholdsvis 6 og 3 år. Skulle jeg være heldig at vinde, ønsker vi os en i lilla. 🙂
  Kh Rikke

 • Ville elske at vinde den i grå så både min datter Leonora og søn William kunne pjaske rundt med den til sommer ❤️💃🏽🎈🙏🏼👶🏼

 • Sådan en har jeg længe gerne ville prøve – de ser helt geniale ud, og min dreng er lidt af en vandhund.

  Jeg vil gerne vinde den grå til min dreng 🙂

 • første gang jeg hørte om svømme finnen var her inde på din blog. Jeg syntes den var noget så smart, så skyndte mig at søge nette for at finde en, og fandt en til en god pris på amazone. Jeg ventede i spænding og da pakken endelig kom syntes jeg den så lidt for lille ud. Det viste sig at jeg havde fået bestil nogle ekstra stropper 🙂 Så vores stropper mangler en blå finne 😉

 • Kan huske du skrev om dem sidste år men kom helt fra det, så godt med en reminder, for de er super smarte. Min pige Nahla bliver 3 til sommer og hun er ikke den fødte vandhund, så den ville være perfekt til hende og hun er vild med Lilla og så køber jeg en i blå til min store vandhund Njord på 5 😋😍bliver altid så inspireret af din blog Lisbeth, om det er til mig selv eller ungerne og det er så fedt 💜

 • Min søn Anton fik lov at låne en swimfin, Da vi skulle til Thailand i efteråret og han knuselskede den og ønsker sig derfor en brændende nu.

  Han ville bleve knuslykkelig for en i sort ligesom bedstevennens

 • Så smart – hvis året 2016 er året hvor børnene lærte at stå på ski skulle det også
  Være året hvor de lærer at svømme og der tror jeg Swimfin lige er sagen. Selvom lyserød lille
  Ville falde i min datters smag så må vil storebror nok blive gladere for den grå 😀☺️ Rigtig god weekend i forårets tegn ❤️

 • Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den pinkfarvede hajfinne til min datter på knap 2,5 år. Hun er vild med at svømme og vil elske “friheden” med hajfinnen fremfor svømmebæltet. Krydser fingre 🙂

 • Det skal helt sikkert være den grå, og tak for anmeldelsen. Vi har efterhånden købt mange bælter og vinger, men som du siger, så er deres bevægelser begrænsede. Så vi krydser fingre for, at vi kan få lov at eje en af disse😊

 • Ej den ville være perfekt til vores sommerferie hvor min lille Elliot på 3 år har sagt han vil lære at svømme:-)

  Han vil gerne have den i grå, da det ligner en rigtig haj siger han, den er SEJ!!!

  Ih jeg håber jeg vinder den til ham:-)))

 • Den er SÅ fantastisk. Min datter Viola vil utrolig gerne vinde den. Hendes storebror Viggo har den og han elsker den. Men det er jo lidt svært kun at have en til to børn 😉
  Det at se menneskers reaktion på den og deres smil…, det er skønt 🙂

 • Hvor er den bare fin ☺️☺️ Kunne godt tænke mig en i grå, til min lille vandhund af en nevø på 3,5 år ☺️ Vil blive bedste moster 😍😶

 • En grå hajfinne ville gå rent ind her hvor storesøster er startet til svømning og lillebror også snart skal prøve kræfter med det våde element 🙂
  Kh Rikke

 • Vi skal for første gang nogensinde ud og rejse med vores drenge på 3 & 5 år. Vi har helt ærligt ikke tidligere haft modet på det, da min ældste søn bla har autisme og man aldrig ved, hvordan han reagerer på nye omgivelser, men NU skal det altså være.
  Vi har booket os ind på det vildeste familiehotel med 7 vandrutchebaner, legepladser på vand og i land mv, så tænker jeg, at det da ikke kan gå helt galt 😄

  Hvis vi vinder, så vil vi gerne bede om den über seje hajfinne i blå 🙏🏼

 • Jeg ville simpelthen så gerne vinde en i lyserød til min datter Amalie <3 Hun er helt syg for at få sådan en og vil være perfekt når vi skal med gode venner til stort vandland i 4 dage til sommer og i svømmehallen <3

 • Blå til min søn på snart 3. Så kan lillebror Arthur på 2 mdr bruge den også når han bliver stor nok 🙂

 • Min datter ville elske den lilla😄 hun har for 1 måned siden begyndt at komme meget i svømmehal og er tosset med det😄

 • Hold da op en lækker giveaway 👍🏻😊
  Ville elske at vinde en i pink så begge mine piger – Tricia på 4,5 og Zelina på 1,5 år ( når hun bliver lidt ældre )
  Tricia har nemlig fået lov til at prøve at komme i svømmehallen ( hun har haft dræn osv i mange år) så kunne være skønt med sådan en både fin, sej og meget anvendelig sag👍🏻😊🙏🏻
  Krydser alt hvad der krydses kan 😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 • Hej.
  Vil mega gerne vinde en grå til mine drenge så de kunne ligne en rigtig haj. Det ville være så sejt. 😎
  Min store på 5 tror jo også ham der ejer hele svømmehallen når vi er der og at han kan alt. Så sådan en ville bare være helt fantastisk til ham.

 • Min pige som pga sin autisme ikke kan lide vinger fordi de strammer mod huden, ønsker sig vildt meget en i grå 😊

 • De er så geniale !! Børnene Synes de er vild seje så de rent fraktisk gider at have dem på 👍🏻 vi ønsker en mega sej haj GRÅ

  Vh Dorthe Pedersen

 • Min store dreng på 3 ville elske at vinde en i hans yndlingsfarve BLÅ!🙏
  Han både springer på hovedet, laver bomber og dykker men det er ved at blive lidt udfordrende at være udfordrende med badevinger på☺️

 • Jeg ku rigtig godt tænke mig en blå til min søn, min datter har allerede en som hun er super glad for, så selvfølgelig skal sønnike også ha en ❤️

 • Vil elske at vinde den seje hajfinne i pink til min datter Ella. Hun kan bruge timer i svømmehallen og vil synes det var absolut fantastisk at have den på. Ville være en stor lykke.

 • Vil gerne vinde den i grå, for som Asger siger så er hajer jo ikke blå eller lilla. Han vil gerne være en ægte haj og de er jo grå mor. Så vi må hellere satse på den grå så han kan blive til en ægte haj. Nyd weekenden og solens varme stråler.

 • Min dreng vil rigtig gerne lære at svømme med den blå finne på ryggen. Vand har for ham været en stor udfordring og jeg tror og håber at dette vil gøre det hele lidt lettere. 🐬

 • Hvor er den smart. Vil gerne vinde den i grå til min 1-årige datter. Hun er en stor vandhund, så det ville være lækkert at have den klar når hun bliver stor nok til selv at svømme rundt 🙂

 • De er så fine, de finner.
  Jeg vil meget gerne lære min lille øgle at svømme med sådan en fin finne på ryggen! Han skal have en blå 🙂

 • Åh hvor er de sjove, så godt fundet på. Mine drenge vil elske den sorte, den ser mest rigtig ud

 • Fantastisk når ting både er fine og funktionelle – jeg er fan.
  Hvis jeg vandt, ville jeg vælge en blå, så mine to døtre kan lære at blive fortrolige med vandet og samtidig kan bevæge sig. Tak for inspirationen.

 • Sådan een vil jeg rigtig gerne vinde til mit barnebarn Carl på 2 år – tak for at inspirerer 😉 Mvh Bitt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *