Hvad er en god morgen for dig?

Classic-Rynke4675

2016-02-26-kl.-12.07
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Hvad er den helt perfekte morgen for dig?
Undersøgelser viser, at hver 5. dansker generelt er morgengnaven (det er jeg i hvert fald 😀 ) – og at det risikerer at have en negativ effekt på vores humør og effektivitet resten af dagen, hvis vi starter dagen dårligt.

Hjemme hos os er det ikke kun en varm kop kaffe og at vi er oppe i god tid, der er afgørende for, hvordan vores morgen forløber, selvom begge dele uden tvivl har meget at sige 😀
For et par måneder siden traf vi en aktiv beslutning om, at vi alle 4 skulle hjælpe hinanden med at få en god start på dagen ved ikke at være sure, at gøre som man får besked på (den er så primært rettet mod børnene 😀 ), at sige farvel til hinanden på en god måde – og at forsøge at have ja-hatten på.
Man kan nemlig selv gøre en stor forskel på, hvordan ens morgen forløber ved fx at have gode morgenrutiner, positiv energi og ikke mindst godt selskab.

Hos Rynke God Morgen har de besluttet sig for at løfte det nordiske morgenhumør ved at inspirere til bedre morgener – med fx motivation, humørmåling og nye indsigter – og via et samarbejde på tværs af hele Norden håber de at kunne samle erfaringer om “den gode morgen” med det formål at motivere os alle i den retning.

I den forbindelse har de indledningsvist lavet denne fine og virkelig søde video, som næsten ikke kan andet end at give os alle et smil på læben (og måske lidt tårer i øjnene) 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *