Smukke håndlavede kagetallerkener

suitone

Opdateret for nylig23
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Jeg har simpelthen købt de fineste, smukkeste og mest girly tallerkener, jeg nogensinde har set – og jeg ELSKER dem.
De indbyder jo ligefrem til at servere syndige overdådige flødeskumskager eller fine delikate franske makroner mens jeg sipper champagne af min bedstemors gamle krystalglas.

De forskellige former, som skyldes at hver enkelt tallerken er håndlavet af én og samme person, den fine sarte lyserøde glasur og ikke mindst den glamourøse guldkant – det hele passer så fint sammen.

De er voldsomt populære, og eftersom de er håndlavede sætter det en begrænsning på, hvor mange hun kan nå at lave – så hver tirsdag på et bestemt tidspunkt fylder hun op i shoppen – og man skal altså nå at slå til i løbet af få minutter, før hylderne er tomme – her taler jeg af erfaring 😉 Så i går sad jeg klar og nåede altså at købe 4 af de lyserøde tallerkener og to hvide med guldstænk på – og så må jeg lidt efter lidt udbygge min samling.

Jeg tvivler på, at jeg nogensinde får min mand til at dække op med disse tallerkener 😀 – men de er måske en passende anledning til at invitere alle mine veninder til at dukke op i fine kjoler og flotte sko til en stor champagne- og kagefest i bedste Marie Antoinette stil – det tror jeg faktisk, jeg vil gøre ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hold nu kæft hvor laver hun bare de smukkeste ting til middagsbordet😍
  Det er jo fuldstændig vanvittig😉
  Man kan da vist kun blive forelsket😊

  • Jeg er glad for at høre, at det ikke kun er mig, der er helt forelsket i hendes kreationer… faktisk har hun netop afsløret på instagram, at der kommer udsalg på 2. sorteringsvarer i løbet af ugen, så jeg tror, jeg skal holde lidt øje 😉

 • Ej hold nu op hvor er de bare fiiiine.
  Jeg er normalt ikke til putte nutte ting men de her rammer mig lige i hjertet åhh må bare i gang med at samle på dem.
  Men vil du fortælle hvad 1 tallerken koster all inclusive (fragt, moms evt told etc) ?
  Knus og god dag til dig

  Jeanette

  • Hej Jeanette,
   Jamen jeg har det på helt samme måde – jeg er normalt slet ikke vild med noget, der er SÅ piget – men de her er virkelig helt perfekte.
   Åh man køber dem i sæt med to – og jeg har bestilt 6 i alt, hvor jeg kom af med ca. 1500 inkl porto. Men ift porto så vil det jo nok være lidt mere dyrt pr styk, hvis du fx kun køber to af gangen 🙂
   Kh Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *