Gårsdagens outfit og noget om kosttilskud og smuk hud ;)

IMG_8507

IMG_8520

IMG_8510

IMG_8481
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Normalt føjter jeg ikke ret meget rundt til blogevents, for selvom det altid er hyggeligt og selvom det ofte er meget lækre traktementer og spændende arrangementer, så er der desværre ikke en redaktør, der betaler min løn, når jeg er ude til den slags – og derfor er jeg nødt til at prioritere min tid.
Så det er helt usædvanligt, at jeg både i går aftes og i dag har været på farten – men jeg har i den grad nydt det. I går var der brunch på Nimb, hvor vi hørte om huden, hvordan vi passer på den, hvilke madvarer der er sunde for os – og så fik vi faktisk scannet vores hud for at se, hvilken tilstand den var i. Det var meget afslørende, og de kunne sagtens se solskader tilbage fra teenageårene, men som lyshåret med masser af fregner har jeg altid været nødt til at passe på solen, og det har tilsyneladende betalt sig – i hvert fald var min hud i virkelig god stand 😀

Jeg skal nu de næste tre måneder tage Imedeen kosttilskud (jeg skal tage Imedeen Time perfection som er lidt mere intensiv end Derma One, hvorefter jeg igen får huden scannet for at se, om det har gjort en forskel.
Jeg har aldrig rigtig taget kosttilskud, fordi jeg spiser forholdsvis sundt og varieret, så jeg synes det er meget rart med en helt konkret og håndfast måde til at måle, om det overhovedet gør en forskel. Man skal minimum tage dem i 3 måneder, før man kan begynde at se resultater – så jeg håber, jeg kan huske at få det gjort, selvom man i starten slet ikke mærker noget.

Udover Imedeen, som ikke sådan helt er et kosttilskud – men jo, men det er primært møntet på din hud – hvor den gerne skulle gøre den mere fugtig, spændstig og mindske rynker – så var der en ernæringsekspert, Louise Meng – og hendes eneste anbefaling ift kosttilskud – udover Imedeen – var faktisk Omega 3 – som hun gang på gang fremhævede, så det tror jeg også, jeg skal forsøge mig med.

Tager nogen af jer mon kosttilskud – og kan I i så fald mærke en forskel?
Jeg er, som det måske også nok fremgår, en anelse skeptisk 😀 – så jeg vil meget gerne have et par succeshistorier til at kickstarte mit eget forløb 😉

Mit outfit: Nederdel: & Other Stories -.- Bluse: Bruuns Bazaar -.- Jakke: IRO (lignende her) -.- Stiletter: Bianco

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *