Vind billetter til forpremieren på Løvernes Garde

THE LION GUARD - The epic storytelling of Disney's "The Lion King" continues with "The Lion Guard: Return of the Roar," a primetime television movie event starring Rob Lowe, Gabrielle Union and James Earl Jones, reprising his iconic role as Mufasa. Premiering this November on Disney Channel, the movie follows Kion, the second-born cub of Simba and Nala, as he assumes the role of leader of the Lion Guard, a team of animals tasked with preserving the Pride Lands. "The Lion Guard" television series will premiere in early 2016 on Disney Channels and Disney Junior channels around the globe. (Disney Junior) FULI, KION, ONO , BESHTE, BUNGA


Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Deltag i konkurrence om at vinde 4 billetter til forpremieren på fortsættelsen til Løvernes Konge – Løvernes Garde

OBS: Konkurrencen er nu slut, og jeg har udtrukket en vinder der også har fået direkte besked – det blev KARINA.

Mine børn har flere gange spurgt, hvilken Disney Film, der er min favorit – og der har aldrig været nogen tvivl om mit svar; jeg elsker nemlig Løvernes Konge og kan stadig huske, da jeg som 13-årig var med min storesøster og mine forældre i biografen for at se den. Historien og musikken var fantastisk – og jeg har flere gange set filmen sammen med børnene – det må være en af fordelen ved at få børn, at man helt legalt kan se de film igen 😀

Nu er der endelig kommet en fortsættelse til filmen – Løvernes Garde, eller The Lion Guard. Det er faktisk en serie, der kommer til at køre på Disney Junior, men som indledes med en 45 minutter lang film, Løvernes Garde – Brøler igen, der får premiere på Disney Junior d. 25/3 kl 17.15 og som også kan ses på Disney Channel og Disney XD på samme tidspunkt. Derefter får selve serien premiere den 9/4 kl 9 på Disney Junior.

I den nye film og serie følger man Kion, som er søn af Simba og Nala – og mange af de kendte karakterer fra Løvernes Konge dukker også op – så jeg glæder mig til et gensyn med bl.a. Timon & Pumba 😀 Kion er er blevet leder af Løvernes Garde – som skal sørge for ro og orden på Kongesletten. Normalt består den kun af løver, men Kion vælger sine bedste venner; en grævling, en hest, en gepard og en flodhest til at hjælpe ham – og dem følger man så i filmen og tv-serien.

Men nu til det sjove: der bliver afholdt en eksklusiv forpremere på “Løvernes Garde – Brøler igen” i Falkoner Biografen den 13. marts kl 11, hvor der vil være snacks og drikkevarer, og hvor alle børn får en fin goodiebag. Det er udelukkende specielt inviterede, og jeg dukker også op med hele min lille familie.

Jeg har fået lov at udlodde 4 billetter til en heldig læser, som dermed kan tage sin familie med til forpremieren.

For at deltage skal du blot lægge en besked her til blogindlægget, hvor du skriver, hvem der er din yndlingskarakter fra Løvernes Konge. Sidste chance for at deltage er den 6/3 kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en vinder, der offentliggøres her i indlægget og får direkte besked – held og lykke! 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *