Når gode weekendplaner pludselig ændres

Billede 06-02-2016 11.58.47 (1)
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Efter en veloverstået modeuge har jeg i den grad set frem til en weekend i familiens tegn.
Vi skød weekenden i gang med blåmuslinger og Tarte Tatin i går (jeg lavede en temmelig rå og uredigeret opskriftsvideo på sidstnævnte på min snapchat – itsfashionbaby 😀 ), og i dag havde vi planlagt den store årlige (ok det er første gang, vi gør det, men vi satser bestemt på, at det fremadrettet bliver en tradition) fastelavnsbollekonkurrence.
Trutten og jeg skulle dyste mod min mand og Fidusen. Naboerne skulle være smagsdommere og skal give point efter både smag, kreativitet og udseende 😀

I morgen er der nemlig først fastelavnsfest i vores villakvarter (ELSKER dette sted!) og derefter i Truttens klasse henne på skolen, hvor min mand generøst har lovet, at jeg medbringer fastelavnsboller 😀

Men ikke så snart havde Trutten og jeg fået sammensat en opskrift efter grundig research på nettet, før han bad om at få en lur – og mens han lå ved siden af mig i sengen og sov, steg hans temperatur og toppede på næsten 40 grader, før jeg fik lokket lidt panodil i ham.

Så pludselig blev alle weekendens planer sat på standby til fordel for hjemmehygge omkring en sløj og varm dreng. Impulsivt fik vi i stedet arrangeret gin&tonics, store bøffer og rødvin med naboerne i aften, mens Trutten ligger på sofaen og ser tegnefilm, når han ikke døser hen.
Og det er jo i virkeligheden heller ikke så dårligt endda 😉

Billede 04-02-2016 16.48.09

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hun havde godt nok ikke feber, men i onsdags blev vi sendt fra egen læge ind på børneafdelingen, da hun havde ret voldsom og pludselig opkast. Ret skræmmende oplevelse når man står der for første gang med sin baby. Dagen efter lagde jeg mig med feber og opkast.
  Éns planer kan være så gode, men de kæreste små er nu engang første prioritet.

 • Kære Lisbeth,
  God bedring til Trutten – håber, at han hurtigt bliver frisk igen.

  Jeg har tænkt på en ting – og spørger dig, da du jo i mange år har haft et samarbejde med manja – er Manja holdt op med at blogge eller kan jeg ikke længere finde hendes side? Jeg har flere gange tjekket manjachavy, men hun har ikke skrevet noget nyt siden maj 2015.

  Kan du hjælpe mig med at “finde” hende igen?

  Mvh. Karina Eva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *