Outfit med min nye guldglitrende kjole

Billede 04-02-2016 20.36.06

Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Min glitrende guldkjole nåede heldigvis frem inden festivasen i går, og den var helt bestemt et hit – jeg fik rigtig mange komplimenter for den i løbet af aftenen.

Som en lidt uheldig feature, så drysser den simpelthen så meget med guldglimmer, at jeg efterlod mig et nydeligt spor hele aftenen, overalt, hvor jeg var 😀
Jeg satser dog på, at den kom af med alt det overflødige glimmer i går, så jeg fremadrettet ikke er lige så spor-bar, når jeg har den på 😉

Men altså, den sidder SÅ fint – og den kommer ikke helt til sin ret på billederne, men jeg var alene hjemme, så jeg måtte ty til spejlselfies for at forevige den.

Der er flere, der så den på instagram i går, der skrev og spurgte om størrelse og link til kjolen.. Den er helt almindelig i størrelsen – jeg har den i en str. 36. Den har en facon, hvor den sidder løst på overkroppen men til gengæld sidder lidt mere til i taljen og ned. Og så har den den fineste detalje på ryggen, hvor den er lidt åben – mine selfieskills var dog desværre ikke avancerede nok til at få den del med 😉

Du kan købe kjolen lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *