Dagens outfit – og noget om verdens sødeste kollega

nyt2

IMG_7528-003

IMG_7544
IMG_7531-003

IMG_7563
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Indledningvist vil jeg gerne beklage de noget slørede billeder. Jeg har truet husfotografen med at skifte ham ud, hvis han ikke snart strammer sig lidt an, men på en eller anden måde virker det åbenbart ikke rigtigt, som den helt store trussel 😛

I dag er første dag af modeugen, og jeg er simpelthen så heldig at kunne følges rundt med noget nær verdens bedste kollega!

Fidusen er nemlig taget med mig på arbejde, og hun har glædet sig i mange dage efterhånden. Jeg kunne normalt aldrig finde på at tage mine børn med rundt på messer under modeugen. Jeg har stor respekt for, at messerne primært er lavet med henblik på at brandsene kan sælge deres tøj til indkøbere fra de forskellige shops. At jeg så får lov at snuse stilfærdigt rundt for at få et smugkig på, hvad der kommer i butikkerne om et halvt år, ser jeg som et meget stort pivilegie, og jeg er meget opmærksom på ikke at forstyrre for meget undervejs.

I dag er der dog linet op med et hav af events på messen, og samtidig er Fidusen blevet så stor, at hun sagtens kan forholde sig i ro og være stille, når der er behov for det. Og et af de events er et ganske særligt event, som hun længe har set frem til – Wheat har nemlig lavet et samarbejde med selveste Disney – og det er noget, der kan få et lillepigehjerte til at banke meget, meget hurtigt.

I kan følge med hele dagen på snapchat, hvor mit brugernavn er itsfashionbaby.

Når arrangementerne på messen er overstået suser jeg hurtigt hjem med hende til storebror og Far, og så satser jeg på at joine et par andre damer til vin, tapas og networking ♥

Skjorte: Zara (gammel) -.- Jeans: Selected Femme -.- Støvler: The Last Conspiracy

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *