Ny glitrende kjole til fest under modeugen

glimmerkjole
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Der er modeuge i denne uge – og selvom det meste af ugen står i børnemodens tegn for mit vedkommende, så bliver der alligevel tid til at snuse en smule til den voksne variant – og torsdag tager jeg en veninde under armen og tager til modefest – på Sunday simpelthen. Jeg har ikke været der i ualmindelige tider, og jeg føler mig nok i virkeligheden også lidt for gammel til at frekventere det sted 😀 – men man kan slippe af sted med meget, når man er iført en kjole med guldglimmer – og sådan én har jeg netop købt! -så jeg satser på, at det går!

For en gangs skyld har vi været ude i god tid og har fået reserveret bord på Llama, som nærmest ligger lige ved siden af. Der er god mad, virkelig god stemning – og så har de cocktails i kander, hvilket naturligvis er et kæmpe plus i min bog – sådan en voksenudgave af de der spande, man kunne købe i Calella i 90’erne 😀

Jeg er en værre glimmergås – det har jeg vist aldrig lagt skjul på. Jeg ELSKER glimmer, guld og glitrende pailletter ♥

Da jeg så denne fine kjole på Snappen hos den smukke Cecilie, var jeg også nødt til at høre hende, hvor den dog var fra, så jeg fluks kunne bestille den til mig selv.

& Other Stories svarede hun – og derefter tog det ikke mange minutter, før den var købt og betalt – og nu altså er på vej hjem til mig med posten.

Så nu håber jeg bare, at kjolen når at komme, så jeg kan lyse op som en anden diskokugle til modeugefesten ♥

Ps. du finder kjolen her – og jeg lover dig, at den sidder noget pænere på Cecilie, end på modellen på billedet – så jeg satser på, at jeg kan bære den lige så flot som hende 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *