Et kig ind i vores gæsteværelse

IMG_7102

IMG_7099

IMG_7076

IMG_7088
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Vi er langt om længe blevet helt færdige med vores gæsteværelse, så i dag bliver du inviteret med indenfor. Jeg elsker at have et helt værelse til spontane besøg, familiebesøg eller venner der kigger forbi og ender med at blive hængende meget længere end planlagt. Ren luksus!

Vi er så heldige at have ca. 130m2 kælder, som er høj, lys og tør. En stor del af kælderen er egentlig integreret som en del af stuen via en stor åben trappe – og det rum har vi brugt som legeværelse.

Så har vi et vaskerum og min mand har et værksted, derudover er der to rum, vi lige pt bruger til opbevaring og strygerum, men som vi nok senere vil have lavet om til noget mere brugbart.
Og sidst, men bestemt ikke mindst har vi et gæsteværelse, som nærmest er større end hele vores gamle lejlighed 😀
De gamle ejere brugte det vist som teenageværelser – det var på et tidspunkt delt op i to rum. Nu er de slået sammen, og vi har fået det spartlet og malet – så nu er det faktisk et virkelig fint rum, som jeg glæder mig til at tage i brug!

Der var nogle frygtelige lysstofrør, som jeg har pillet ned og erstattet med en fin loftlampe. Så har jeg syet nye gardiner – eller dvs. det ved vi nok alle sammen, der er en stor fed løgn 😀 – men IKEA har et genialt system, hvor man køber gardiner, der er ekstra lange. Så klipper man dem af i den rigtige længde, ligger en lille magisk strimmel ind nederst og folder kanten op – og så stryger man og voila – nu er gardinerne klar! GENIALT, hvis man spørger en kvinde, der ikke ejer ét kreativt gen 😛

IMG_7065

Den dag vi flyttede ind i huset spottede jeg en bunke storskrald, der stod udenfor et hus længere nede på vejen. Jeg ELSKER den slags og var også nødt til lige at kigge lidt. Der fandt jeg den fineste slagbænk, som jeg fik lokket min mand og svoger til at slæbe hjem til huset. Det eneste, den faktisk krævede, var ny polstring og betræk – og det er trods alt lige til at overskue selv for mig. Stoffet matcher gardinerne – og sengetøjet – og passer perfekt til farverne på slagbænken.

Jeg er på udkig efter nogle store brugte garderobeskabe fra Den Blå Avis, der skal stå langs endevæggen i rummet. De vil være perfekte til at opbevare sommertøj i om vinteren – og omvendt. Det er egentlig ikke fordi, vi som sådan mangler skabsplads – vi har et gigantisk indbygget skab i soveværelset – men jeg kan meget godt lide at få tingene gemt væk, når man alligevel ikke bruger det – og på denne måde er det stadig let at komme til, fordi det ikke ligger pakket ned i flyttekasser.

IMG_7085

IMG_7081

IMG_7079

IMG_7069

IMG_7067

IMG_7073

Ellers er de fleste ting i gæsteværelset levn fra vores gamle lejlighed – studiebøger, vaser fra vores bryllup og masser af opbevaringsplads.
Sengene fik vi af min far og hans hustru i indflyttergave, og den fantastisk fine gamle B&O radio stammer fra mit barndomshjem. Den fungerer stadigt – og når vi kommer lidt mere på plads i resten af huset, tror jeg nu også, den kommer derop i stedet 😉

Så altså egentlig har vi kun brugt penge på maling og et par hundrede kroner til gardinerne – og det er da lige til at overse selv på et stramt budget 😉

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *