Min største tidsrøver lige pt

IMG_7249
IMG_7217

Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Før jeg blev husejer – og derfor havde al tid i hele verden, når der nu ikke skulle males paneler og skiftes sikringer – og før jeg fik brug for sådan for alvor at shoppe ting til min bolig (det får man dog pludselig stort behov for, når man rykker fra 69m2 til mere end 300 m2 😉 ) spurgte jeg på et tidspunkt min veninde, hvad hun egentlig laver om aftenen, når hun bare er hjemme.
Selv sidder jeg oftest og arbejder ved computeren – eller browser rundt fra webshop til webshop for at kigge på flotte sko og fine tasker.
Hun fortalte, at hun ELSKEDE at sidde og surfe rundt på DBAs app om aftenen i sofaen – og et hurtigt blik i hendes lejlighed afslører da også, at hun har købt en del møbler og andre sager den vej igennem.

Jeg kan huske, at jeg grinede lidt af hende og ikke helt forstod, hvordan det dog kunne være en tidsrøver – og nu sidder jeg så selv i fælden 😉 Hver eneste aften sidder jeg og surfer rundt på app’en og tilføjer nye ting til min favoritliste, som allerede er faretruende lang.
Jeg har en iPhone, men jeg har fået at vide, at de netop har opdateret versionen til Android, så den også er helt uptodate – og jeg kan altså varmt anbefale den, hvis man har en kræmmer gemt i sig – det er et fantastisk alternativ, mens man går og venter på foråret, så man kan komme ud til de mange loppemarkeder rundt omkring.
Appen er genial for mig, fordi man med et enkelt klik kan gemme sine favoritannoncer, fordi man kan sortere søgeresultaterne efter landsdele og fordi man kan sortere dem, så man fx altid ser de nyeste først (meget praktisk, når man som mig tjekker bestemte søgeresultater hver dag 😀 ).

Downloads

 

Så jeg søger og søger og søger på DBAs app for tiden. Jeg har netop fundet en fin lampe til vores entre, som jeg nok snart skal vise. Derudover har jeg faste søgninger efter en lædersofa (håber sådan at finde en fin gammel sag), lamper til vores soveværelse, garderobeskabe til gæsteværelset og diverse andre gode sager.12620348_10152875524003078_1382365736_o

Der er faktisk også en funktion, hvor man via et kort kan se, hvad der er til salg i ens nabolag – nærmest en slags loppemarkedsfunktion. Men nu har jeg en mand med bil, som jeg ofte jager rundt i alle egne af Danmark efter de ting, jeg køber – så jeg lader mig ikke begrænse rent geografisk 😀

Er der mon nogen af jer, der har gjort nogle gode køb på Den Blå Avis?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jeg har købt et fint gammelt skab, to “franske” kommoder og en Verner Panton lampe på DBA 🙂 Min manden mener, at det er billigere, hvis jeg holder mig til trendsales 😉
    Hvor er din sweatshirt fra?

    • Ih jeg er slet ikke kommet i gang med at sælge endnu – det kunne godt være, min bankrådgiver ville sætte pris på, hvis jeg også snart forsøgte mig med det, så jeg ikke kun bruger penge derinde 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *