Et lille smugkig fra vores spisestue

IMG_6869 IMG_6872
IMG_6891
IMG_6876

Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Mens bloggen stod stille, har jeg til haft mulighed for at få nogle ting på plads herhjemme – og det har jeg i den grad nydt!

Jeg er faktisk blevet helt færdig med vores gæsteværelse og det meste af kælderen – det kommer på bloggen en af de næste dage! Men vores spisestue begynder også så småt at tage form. Jeg har købt det smukkeste barskab på Den Blå Avis, som faktisk næsten kræver sit eget indlæg, for hold nu OP hvor er det fint!
Vores barvogn er kommet ind i spisestuen – og så er det egentlig planen, at jeg gerne vil have et smukt stort spisebord fra One Funky Furniture – men det er der ikke lige midler til lige pt 😉 – så i stedet har vi hevet et stort gammelt spisebord op fra kælderen, som vi i sin tid også har købt på DBA og normalt bruger, når vi har mange gæster. Det får vi slebet og malet – og så bruger vi det, indtil vi får råd til en opgradering 😉

Jeg drømmer også stadig om de smukke Dråbe stole fra Fritz Hansen – men lige nu har vi en blanding af 7’er stole fra lejligheden og gamle stole fra Bolia, så vi kan få stole nok til  det store bord.
Og; så tror jeg faktisk, at jeg netop har fundet den helt perfekte spisebordslampe – så forhåbentlig kan jeg snart vise lidt flere billeder af en lidt mere færdig spisestue 😉

Men – det som jeg egentlig vil med indlægget her, er at vise de smukke billeder, vi har fået op at hænge over skænken. De er af Vanessa Paxton hos Walnut Street – og det var faktisk søde Rikke, der i sin tid fik mine øjne op for dem.
Det er oftest Vanessa Paxton selv, der optræder på fotografierne – og også i dette tilfælde. Jeg synes simpelthen, de er så fine, drømmende og samtidig meget enkle og stilsikre, og de passer helt perfekt til det smukke barskab.

Barskab: Købt via DBA -.- Fotografier: Vanessa Paxton via Walnut Street -.- Hvid Bonbonnier: Lyngby Porcelæn -.- Store blomstrede bonbonniere: Royal Copenhagen jubilæumsudgave -.- Lille blomstret bonbonnier: Royal Copenhagen påskeudgave -.- Ænder i træ fra Hans Bølling

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *