Vinteroutfit fra den hyggeligste weekend længe

IMG_7122 IMG_7123
IMG_7161-001 IMG_7127 IMG_7134 IMG_7163 IMG_7179
Reklame i form af affiliatelinks - læs mere her
Jeg har haft den dejligste weekend alene med børnene, hvor vi har hygget, haft dejligt besøg og slappet helt af (i dag stod vi først op kl 11 😀 ).
I fredags endte Fidusen faktisk med at tage med en veninde hjem, hvor hun blev til efter Disneysjov. Derfor havde Trutten og jeg en hel eftermiddag alene sammen, og vi gik all in på hygge. Han sagde om aftenen, at næstefter jul og fødselsdag, så var det den bedste dag i hans liv ♥ Lille mand altså.
Jeg synes egentlig, jeg forsøger at være god til på skift at have nogle dage alene med et af børnene – men nu hvor Trutten går i skole, er det ikke helt så ofte med ham, desværre.

I går havde vi besøg af Signe og to af hendes børn. De var her vist i mere end 6 timer, og vi så knapt børnene, fordi de havde så travlt med at lege. Det betød til gengæld, at der var masser af tid og ro til at vi  kunne drikke kaffe, smovse fastelavnsboller og sludre løs. Et helt perfekt setup!

Billederne her er fra en gåtur forleden – men lige om lidt bliver børnene puttet i vintertøjet, og så tror jeg, vi går på jagt efter en god legeplads. Der har vi desværre ikke så mange lige i nærheden, så det er altid en lidt større udflugt, når vi skal af sted.

Alt mit vinterovertøj er forøvrigt gengangere fra tidligere sæsoner. Jeg havde store planer om at skulle erhverve mig en ny frakke i år, men så gik der pludselig så længe, inden der overhovedet blev brug for en vinterfrakke, så nu bliver pengene i stedet investeret i lette sommerkjoler og pæne sko 😛

Frakke: Baum und Pferdgarten (lignende her på udsalg) -.- Tørklæde: Zara -.- Hue: Cos (lignende her) -.- Jeans: Selected Femme -.- Støvler: The Last Conspiracy

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Nu ved jeg ikke præcist hvor I bor, men på den anden side af tuborgvej, ved Lundedalsvej (de nye lejlighedskomplekser) er der en sti under S-banen, der fører over til en ret lækker legeplads. På cykel tager det ikke lang tid. Fra tuborgvej (tanken) tager det vel 15 min at gå derover:)

  • Lisbeth, hvor er din blog blevet fin 🙂 Og ja, det var virkelig en hyggelig lørdag. Jeg håber I nåede at få aftensmad i nogenlunde tid, nu hvor vi hang ud så længe 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *