Den fineste fotobog fra vores bryllup

IMG_6829

IMG_6803

IMG_6822
IMG_6809
IMG_6818

IMG_6813

IMG_6806

IMG_6825

IMG_6838

Vores søde fotograf fra brylluppet, Lina Ahnoff, var forbi med en julegave til os. Jeg var meget spændt og overvældet – det er trods alt efterhånden nogle år siden, vi blev gift, så det havde jeg ikke forventet.

Det var også en af de gaver, jeg var mest spændt på at åbne – og jeg blev bestemt ikke skuffet!

Hun har lavet den fineste lille udgave af en større bryllupsbog, som man også kan købe hos hende, hvis man er så heldig at have haft hende som fotograf til sit bryllup. Vi har længe talt om at købe den, men den er ikke helt billig, men nu er vi vist ikke længere i tvivl.

Hun sidder selv og sætter alle billederne op manuelt i forskellige formater. Nogle fylder hele siden, andre sider har en masse små billeder, og andre steder igen er billederne på i helt skæve formater som passer perfekt til de enkelte motiver.

Siderne er tykke og lækre, og som en dejlig detalje, så er hver dobbeltside ét stort stykke pap, så den altså ikke deler på midten ligesom det ville gøre i en normal bog (giver den sætning mon overhovedet mening for andre end mig? 😀 ).

Så sammen med børnenes gave til min mand, var der virkelig bryllupsminder unde juletræet denne gang – hvilket var noget så hyggeligt her 2,5 år efter brylluppet 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *