Casual outfit fra feriens næstsidste dag

IMG_6791

IMG_6792

IMG_6784

IMG_6797

IMG_6799

Jeg trodsede kulden i dag og hoppede udenfor i blæsevejret for at få taget billeder – der har nemlig været flere af jer, der har ønsket nogle billeder af  mere comfy og afslappede outfits end det, jeg normalt viser, når jeg sidder på kontoret. Jeans er faktisk ikke noget, jeg har på ret ofte – men disse er så bløde og lækre, at de ofte ryger på, når jeg tuller rundt herhjemme.

Min mand og børnene er netop kørt hen til en af hans venner, som har to jævnaldrende børn – og jeg benytter mig af roen i huset til at få arbejdet en smule.
Selvom jeg har forsøgt at holde computertiden på et minimum her i ferien, så kan jeg trods alt ikke tillade mig at holde helt fri – og det gør mig såmænd heller ikke så meget. Så længe, jeg kan slappe af og nyde familien, når min computer er lukket i, så er det faktisk helt okay med en times arbejde hist og her.

Til gengæld kan jeg ikke rigtig forstå, at ferien stort set er slut. Jeg synes, den virkede fantastisk lang, da jeg forlod kontoret den 22. december, men tiden er simpelthen fløjet af sted.
Børnene har i den grad nydt den lange ferie, men nu er de også ved at være klar til at starte op på hverdagen igen – og jeg tror, det samme er gældende for vi voksne 😉

I morgen skal traditionen tro tilbringes med alle min mands venner fra gymnasiet – og deres kærester og børn. Og så håber jeg faktisk også på at klemme et besøg på Louisiana ind – jeg vil forfærdelig gerne nå at se Kusama udstillingen, inden den lukker ned om et par uger – er der mon nogen af jer, der har været der?

Og i overmorgen kører vi så igen – fra sene morgener, langsomme dage og casual outfits som dette – og i stedet op i fuld gear, hvor alle mine weekender faktisk allerede er fyldt helt ud med planer 😉

Jeans: Selected Femme -.- Skjorte: Zara (gammel, men lignende her på udsalg) -.- Støvler: The Last Conspiracy

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *