Status fra juleboblen

IMG_6147

IMG_6208

IMG_6219

IMG_6238

IMG_6259

Jeg håber, du havde en rigtig dejlig juleaften uden al for megen kaos, stress og julejag.
Vores aften var rigtig god. Maden var perfekt, vinen smagte af mere, jeg vandt mandelgaven (for første gang nogensinde!) – og vigtigst af alt, så nød børnene det i fulde drag.

Flere gange i løbet af dagen hoppede de rundt og jublede “i aften ER det virkelig juleaften” – jeg tror faktisk aldrig, jeg har set dem så spændte før.

De blev meget glade for deres gaver, men egentlig var de mere spændte på at skulle give de gaver, de selv havde købt og lavet til os andre – og det elsker jeg!

Jeg fik få, men gode gaver. Julegaven fra min mand fortæller jeg lidt mere om i morgen 😉

Begge børn havde sovet middagslur, men alligevel bad Trutten om at komme i seng kl 22, da den sidste gave var åbnet. Selvom man snart er 7 år, så kan sådan en dag og aften nok godt være lidt overvældende 😉

Fidusen holdt den derimod kørende helt til midnat, hvorefter hun gik med farmand i seng – og så sad jeg en times tid og sludrede med min søster i telefonen, mens jeg nød et glas vin og stilheden i huset.
Selvom jeg elsker jul, så kan sådan en dag og aften åbenbart også godt være lidt overvældende for en på 34 😀

IMG_6260

Dagen i dag er blevet tilbragt i nattøj under dynen. Børnene har leget med alle deres gaver, og vi har spist juleslik i rigelige mængder. Vores gæster er netop kørt hjem, og både min mand og børnene sov da klokken var 20 – så jeg tror, jeg vil putte mig alene på sofaen med rødvin, mere slik og en god film, så jeg kan lade op til de kommende tre dage, der byder på julefrokoster og overnatninger i 3 forskellige dele af landet.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *