Rigtig Glædelig Jul :)

IMG_5853

IMG_5902

IMG_6067IMG_5953

IMG_5979-001
IMG_6010

IMG_6070

IMG_6088

IMG_6097

IMG_6139

IMG_6104

IMG_6092

SÅ blev det endelig jul!

Eller; jeg synes, december er fløjet af sted, men for børnene har det været en meget lang måned, og det har været meget svært at vente.

Men NU er det den 24. december – og julestemningen har indfundet sig i vores nye hjem. Anden er i ovnen, træet er blevet pyntet, det fine tøj er fundet frem, vi har fået taget de obligatoriske julebilleder af børnene, risalamanden står klar på køl, og børnene er blevet puttet til en middagslur, så de kan holde sig vågne hele aftenen. 

Jeg er til gengæld blevet overmandet af influenza, så jeg holder den kørende på rigelige mængder medicin (som nok skal gå godt i spænd med rødvinen senere) og glæder mig allerede til en hel dag på sofaen i nattøj i morgen 😉

Jeg håber, I alle får en rigtig dejlig juleaften – med julekys, kærlighed, mad og rødvin i rigelige mængder 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *