Jule-blues på kontoret

juleselfie

Jeg har sidste dag på kontoret i dag og føler egentlig, at stort set alle andre end mig, har stemplet ud og holder juleferie.

Børnene gik på ferie i fredags, og min mor og bror er på besøg hos os og hygger med børnene, mens jeg sidder og forsøger at få afsluttet de sidste ting inden jul.
Julestemningen mangler stadig sådan helt at indfinde sig hos mig – men forhåbentlig kommer det snigende inden den 24. – eller måske det endda rammer mig som et lyn fra en klar himmel, når jeg i aften står i Bilka og fylder indkøbsvognen med julemad 😉

Jeg havde egentlig også planlagt at skulle arbejde i morgen, men det må blive en hjemmearbejdsdag suppleret med rigelige mængder hjemmelavet gløgg, æbleskiver, julemusik, pyntning af juletræ og indpakning af julegaver.
Det burde være så intensive doser af jul, at det kan få mig omvendt!

Har julefreden mon sænket sig hos jer? Og har I fået styr på alle gaver, indkøb og to-do-lister?

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Efter en travl dag på job med udsigt fra vinduerne til det meget lidt juleagtige vejr i dag, har jeg nu fundet lidt af julestemningen, da vi har fået den traditionelle portion risengrød, børnene har pyntet det flotte juletræ og jeg slapper af med et godt glas rødvin, mens manden (som havde fri i dag) gør rent. Jeg har de seneste år fravalgt Bilka helvedet og købt ind lokalt, lidt flere butikker men ikke så kaotisk og ja jeg fik det hele til fornuftige priser.

  • Jeg er top juleklar. Er i år en af de virkelig irriterende typer som har været klart med alt længe – tag den sidste års mig ?
    Rigtig glædelig jul til dig og dine. Glædet mig til at følge med i projekt hus hos dig.

  • Jeg fik juleferie d. 18 dec., men er først rigtig kommet i julestemning her til morgen 🙂 Glæder mig til hygge og god mad med familien.
    Ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul.
    Kh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *