Julekalender hos Disney Junior

Indspilning i fuld skærm 06-12-2015 132621


.
Herhjemme er begge børn store fans af Disney Junior og de velkendte figurer fra de forskellige programmer.
Fidusen knuselsker især Doktor McStuffins, og vi har derfor alle hørt den velkendte sang til ukendelighed 😉 Hendes lykke var næsten fuldendt, da hun modtog denne fantastisk fine Doktor McStuffins i forbindelse med dette indlæg. Den kan gå, mens den synger sangen og siger ting fra serien – og søde Lamse er selvfølgelig også med. Det ville være en oplagt julegaveidé – hvis hun altså ikke allerede var blevet begavet med den 😉

Jeg overhørte lige Fidusen læse sin ønskeseddel op for sin Moster i går, og det forløb stort set sådan her “jeg ønsker mig alt med Doktor McStuffins, alt med Prinsesse Sofia og så puslespil med mere end 100 brikker” 😀 – så der er ikke ret megen tvivl om, hvad der hitter hos hende lige nu 😉

stuffins1 stuffins2

Uanset om du har Disney Junior i din TV-pakke eller ej, så er jeg ret sikker på, at dine børn vil elske den julekalender, som Disney Junior har stablet på benene. Hver dag åbnes der en ny låge, som indeholder en sød og sjov julehilsen fra en af de kendte figurer fra kanalen. Det hele findes på Youtube lige her, så der er adgang for alle 🙂

På Facebook kører de også en julekalender, som er en skøn blanding af konkurrencer (hvor du kan vinde oplagte julegaver til dine børn), søde opskrifter på fx Mickeys julekager og masser af julehygge. Der bliver også åbnet en låge hver dag – så skynd dig ind for at følge med lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *