Støt et godt formål “with love”

ny

Indspilning i fuld skærm 02-12-2015 132127


.
I en travl hverdag med et tætpakket program i en børnefamilie, kan det godt være svært at have overskud til at tænke på ret meget andet end sin nære familie. Man har de bedste intentioner, men den ene dag tager den anden, og man når ikke ret meget andet end at smøre madpakkerne og koge pastaen til kødsovsen.

Det er dog vigtigt for mig, at jeg lærer mine børn om, hvor vigtigt det er at gøre gode gerninger og at hjælpe andre, der måske ikke har det helt lige så godt som os, så jeg forsøger at finde tid og plads til det.
For et par måneder siden var vi oppe at aflevere alt børnenes brugte tøj, bamser og støvler på et flygtningecenter, hvilket giver dem et lidt mere konkret og bedre indtryk af, hvor tøjet havner, fremfor når vi normalt bare afleverer det i en genbrugscontainer.

Derudover har Truttens klasse netop været med i det fineste projekt, på skolen, Jeg er din ven, hvor de har malet malerier til en gruppe syriske flygtningebørn, som de så selv afleverer til børnene under et besøg på flygtningecentret. Det har ført til mange gode snakke herhjemme og i skolen om, hvor heldige vi er i Danmark – og om hvor frygteligt det må være at skulle flygte fra sit hjem, sit legetøj og måske endda nogle gange fra sin familie.
Det er et privat projekt, som er støttet af Dansk Røde Kors, og som flere skoler rundt om i landet har været tilmeldt.

Julen er jo hjerternes tid, og selvom det måske primært er ens nære og tætte relationer, man glæder i julen, så kan man jo faktisk sagtens både give dem en god gave – og gøre en god gerning samtidig.

I år har Dansk Røde Kors nemlig teamet op med Trollbeads og lavet dette fine armbånd. Det koster 380 kr, og alle indtægter går til Dansk Røde Kors.
Armbåndet hedder “With Love” og jeg elsker, at man pga den røde farve slet ikke er i tvivl om, at Dansk Røde Kors er med i samarbejdet.
Så selvom man ikke har mulighed for at gøre de helt store ting i en travl hverdag for at gøre noget godt for andre, så kan man stadig støtte – fx ved at købe armbåndet eller forære det i gave. Jeg synes nemlig, det er en oplagt gaveidé til en, du holder af – netop fordi man både giver en fin gave, men samtidig også støtter et virkelig godt formål – hvilket modtageren af gaven garanteret også sætter stor pris på.

Armbåndet kan købes online lige her og koster som sagt 380 kr. hvor pengene støtter Dansk Røde Kors’ hjælpearbejde og mennesker på flugt fra krige og katastrofer – hvilket du kan se mere om i videoen nedenfor, som giver et rigtig godt indblik i, hvad pengene går til.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *