Følg mig på Snapchat :)

Opdateret for nylig3

Jeg elsker sociale medier, og jeg elsker at være online. Jeg er her, der og allevegne, og nyeste skud på stammen er altså Snapchat.

Jeg har lige skulle finde mig til rette og finde min plads på et medie, som jeg i første omgang egentlig havde overladt til den yngre generation (det var da også min niece, der lærte mig om de forskellige funktioner 😀 ).

Men jeg synes, det er sjovt.
Jeg elsker, at det er uredigerede, ufiltrerede, umiddelbare billeder, som giver et sjovt og hyggeligt indblik i, hvad ens venner på Snapchat er optaget af i løbet af dagen.
Man er nødt til at poste billedet med det samme, man kan ikke gennemredigere – som stort set alle efterhånden gør på Instagram, og billederne forsvinder efter 24 timer – så de har en meget begrænset levetid.

Min profil er en god blanding af mad, børn, outfits, billeder fra mit hyggelige pigekontor, festlige øjeblikke og sjove glimt- ja der er vist egentlig ikke rigtig nogen rød tråd i mine posts derinde 😉

Hvis du har lyst til at følge med, så kan du finde mig under ITSFASHIONBABY – og du må meget gerne lægge en kommentar her til indlægget med dit eget brugernavn – jeg er nemlig løbende i gang med at udvide listen over dem, jeg følger.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *