Dagens outfit fra kontoret – klar parat til weekend

IMG_5243-001

IMG_5254

IMG_5256-001

IMG_5264-001

IMG_5271

Vi sidder lige nu kun to på kontoret i dag, så der er dømt lidt ekstra fredagshygge med julemusik og frokostvin, og jeg er i den grad klar til weekend lige om lidt.

Jeg synes, det meste af min uge er gået med koordinering af håndværkere til huset og arbejde – kun afbrudt af et par enkelte spændende møder.
Ovenpå sidste uges hektiske program (og lige så mange planer i den kommende uge) passer det mig derfor også glimrende, at vi går en weekend i møde helt uden aftaler. Eller – dvs. – vi havde egentlig en helt tom kalender, men jeg har nu fået plottet en del planer ind, som jeg lige skal have briefet min mand om 😉

Vi  kickstarter weekenden med en spontan julefrokost hos vores søde naboer i aften – jeg kan simpelthen stadig ikke tro, at vi har været så heldige at få nogle naboer som dem.
Vi skal også ud at fælde et juletræ, som kan stå og pynte fint i vores udestue indtil juleaften. Vi har den hyggeligste tradition, hvor vi hvert år kører til Dyssegården, hvor man selv kan tage ud at fælde sit træ. De har alverdens hyggelige aktiviteter rundt om på gården, og vi ender altid med at sidde og spise æbleskiver og drikke kakao og gløgg i en stor lade, de har indrettet til formålet.

Derudover byder weekenden på et loppemarked hos nogle af vores venner, der ejer denne fine cocktailbar, hvor de sælger ud af deres interiør, maling af kældertrappe (længe leve livet som husejer) og forhåbentlig også lidt vin og hygge med en veninde og hendes familie. Og så skal der drikkes massevis af gløgg, der er lavet udfra denne gode opskrift på gløgg ekstrakt og julepyntes i hele huset.

Så en weekend uden planer – som så alligevel allerede er fyldt ud med masser af planer 😉
Hvad har du mon af aftaler i weekenden? Jeg kunne forestille mig, at en del af jer måske skal til de første julefrokoster? Jeg venter lige lidt endnu med at tage hul på det 😉

Skjorte: Ralph Lauren (på tilbud med 25% rabat) -.- Nederdel: Ganni (på tilbud med 25% rabat) -.- Støvler: The Last Conspiracy

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *