Dagens dugfriske outift med den fineste kjole

2015-11-0292015-11-028

038

025

Jeg elsker at dele kontor med verdens sødeste piger! – som sender en besked for at sige, at de savner mig, hvis jeg møder ind lidt senere som i dag – og som altid godt kan lokkes til at agerer fotografer, når jeg skal have foreviget dagens outfit.

Jeg forelskede mig hovedkuls i denne smukke kjole, da jeg så den på Instagram hos Etoile – som er en fin butik her på Østerbro. De lægger billeder op af stort set alt deres tøj – hvor en af ekspedienterne har det på – og hvor er det altså skønt at kunne se tøjet på en helt almindelig person, så man bedre kan vurdere,  hvordan det ser ud.

Jeg var i Cape Town, da de viste denne kjole – men de var så søde at lægge den fra til mig, så jeg kunne smutte ind forbi, da jeg var tilbage i København igen (for god ordens skyld må jeg hellere understrege, at er intet sponseret er over dette indlæg 😉 ).

Kjolen er fra Birgitte Herskind – og jeg elsker, at den er så underspillet enkel – med halsen og den fantastisk fine ryg. Samtidig er stoffet lækkert tykt, så den falder lækkert og føles ekstra luksuriøs.

Mens vi stod og tog billederne, kom der to piger hen og spurgte, hvad billederne skulle bruges til – den enes mor ejer nemlig Birgitte Herskind – så det var lidt pudsigt (og samtidig også en smule flovt sådan at blive taget på fersk gerning i at få taget outfitbilleder – selv efter 6 år med bloggen, har jeg stadig ikke helt vænnet mig til den del 😉 ).

Kjole: Birgitte Herskind -.- Støvler: The Last Conspiracy

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Ih, det er en skøn kjole….Kunne hurtigt fristes til at klikke den hjem – det er jo snart julefrokosttid. Hvordan er den i størrelsen? Jeg bruger normalt str. 34.

  • Jeg synes faktisk, den er lidt lille i størrelsen. Jeg prøvede den både i str. XS og S, og XS var alt for lille til mig – så det er en S jeg har på 🙂
   Og det kommer du virkelig ikke til at fortryde – den er SÅ smuk i al sin enkelhed 🙂

  • Tusinde tak Trine! 🙂
   Jeg er kommet ind i en god rutine med at få farvet bunden hver 3. måned, så jeg ikke behøver at få farvet det ud i længderne også.
   Jeg får det gjort hos Frisør Nolia – som er min gamle overbo – hun affarver det i striber sammen med en lidt mere varm farve.
   Og så vasker jeg det med en lille shampoo fra L’Oreal et par gange om ugen for at holde farven kold 🙂

 • Tak, for svaret Lisbeth 🙂 Jeg har været så heldig at finde kjolen med minus 25 % rabat på hjemmesiden By Mani…..Måske kan andre bruge dette tip.
  Maria:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *