Varme strikkede sager til en meget kold dag på kontoret

oktober

Varmen er i stykker på kontoret i dag, og jeg har tydeligvis alt for lidt tøj på. Jeg har allerede drukket for meget kaffe og er så småt på vej ned på en café efter en ekstra stor kop, som forhåbentlig kan holde mig varm lidt længere.

Så jeg sidder og drømmer om varmt tøj. Lækre vamsede, strikkede sager, der kan holde mig lun og varm – uden at det af den grund bliver kedeligt at se på.
Jeg bruger faktisk stort set aldrig jeans, men jeg synes til gengæld også, det er rigtig lækkert at sætte en varm strik sammen med et par shorts eller fx en lædernederdel – så gælder det bare om at finde nogle af de nylonstrømper, der har fleece indvendigt – omend de ikke er så sexede at tulle rundt i 😉

Og NU tror jeg, jeg kommer til at sidde på en café resten af min arbejdsdag, så jeg kan få varmen igen – det uheldige ved at arbejde fra sådan et sted er bare, at så er man jo næsten nødt til løbende at købe kage og den slags – når man nu sidder der… Det er et hårdt job, men nogen må jo gøre det… 😉

Lyserød strik fra by Malene Birger -.- Stribet strik fra Sonia Rykiel -.- Grå Ralph Lauren -.- Marineblå kabelstrik fra Ralph Lauren -.- Ternet strik fra by Malene Birger -.- Marineblå turtleneck fra Bruuns Bazaar

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *