Nem og hurtig løsning med kalendergaver og pakkekalender

Der er lige pludselig ikke lang tid til 1. december – og på en eller anden måde kommer det altid bag på os, at nu er det nu.

Jeg formoder, at jeg ikke er den eneste, der sådan bliver overrumplet her sidst i november – og derfor tænker jeg også, at jeg vil dele et tip med dig, som har reddet mig de sidste par år.

Man kan nemlig købe færdiglavede pakkekalendere, som er sammensat ud fra både køn, alder og interesser. Ja man kan sågar også købe én til sin mand, sin hustru, bedsteforældre osv. – hvis man har nogen, der skal forkæles lidt ekstra.

De findes ganske sikkert mange forskellige steder – men her kommer lidt info om de to steder, som jeg selv har afprøvet og derfor kan stå inde for.

kalendergaver

kalendergaver2

Hos LirumLarumLeg er du sikret kvalitet for alle pengene. Det er lækkert legetøj, hvor man er sikker på, at det ikke blot ryger ind bagerst i skabet – men hvor børnene rent faktisk også leger med det længe efter december.

I år har jeg selv købt en del gaver, så jeg regner med at browser deres kategori med kalendergaver, hvor man selv kan købe dem enkeltvis – så håber jeg at få suppleret op, så jeg har nok. Jeg fortryder egentlig, at jeg ikke bare har købt en hel færdiglavet pakkekalender her igen, nu hvor jeg har set billederne af gaverne – for det er helt andre ting end sidste år, og de er virkelig gode til at ramme plet – i hvert fald hos mine børn.

Du finder både de helt færdiglavede udgaver og alle de små kalendergaver hos LirumLarumLeg lige her.

pakkekalender

En anden mulighed er Pakkekalender som også har et kæmpe udvalg af færdiglavede pakkekalendere og kalendergaver. Hos dem finder du nemlig også pakkekalendere til voksne – både til kvinder, mænd, en spiselig, en til den søde tand osv. Derudover er der selvfølgelig også til børn – her er alle dem til piger, og her er alle dem til drenge.
Hos Pakkekalender har de også muligheden for at blande sin egen pakkekalender, så det kan være en hjælp, hvis du – ligesom mig – ikke er nået helt i mål med gaverne 😉

Er jeg mon den eneste, der aldrig er blevet helt færdig med at købe gaver? 😀

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *