Folk og Røvere i Kardemommeby på Bellevue Teatret

kardemommeby

kardemommeby2

I dag skal jeg med familien ind for at se Folk og Røvere i Kardemommeby på Bellevue Teatret. Det var vi også sidste år lige inden jul, og det er simpelthen sådan en hyggelig måde at gå julen i møde på.
Børnene kunne tydeligt huske det fra sidste år og har flere gange spurgt, om vi ikke skulle af sted igen – så det har åbenbart gjort godt indtryk på dem.

Det bliver nok endnu mere sjovt i dag, fordi børnene var med mig i Kardemommeby i Norge i sommers, hvor vi gik rundt blandt husene i byen, var med til byfest og mødte flere af indbyggerne. Det var en KÆMPE oplevelse for børnene, og jeg glæder mig til at gense hele historien med dem i teatret i dag.

Stykket kører hver weekend helt op til jul – og udenfor teatret står der en vaskeægte kamel, hvilket gjorde stort indtryk på børnene sidste år 😀 Derudover er der tegnekonkurrencer, julegodter og generelt bare en rigtig god stemning.

Stykket anbefales fra 3 år og op – min datter var inde at se det sidste år, hvor hun var 3,5 år, og det var et kæmpe hit hos hende – omend hun var en smule bange for den skrappe Tante Sofie 😉

Du kan læse mere om spilletider og købe billetter lige her.

Vi er inviteret af Bellevue Teateret med henblik på en anmeldelse

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *