Noget om at have rygrad som en regnorm…

Opdateret for nylig1

Jeg har ualmindelig svært ved at acceptere, at jeg ikke kan få alt det, jeg rigtig gerne vil have – måske det i virkeligheden er en udpræget kvindeting? 😉 Men når man så dagligt sidder og surfer rundt i alle sine favoritwebshops – naturligvis udelukkende for at finde ting til bloggen som en service til købelystne læsere, forstås – så er det altså ualmindelig svært ikke at lade sig friste, når man har rygrad som en regnorm…

Under alle omstændigheder, så sværmer jeg lige for tiden voldsomt meget om disse fire ting og holder jævnligt øje med, om der mon skulle dukke en rabatkode eller et godt tilbud på nogle af tingene.

Toppen fra Custommade er ualmindelig smuk med kombinationen af blonder og matte pailletter. Jeg kan se den passe ind i utallige outfits allerede, og jeg er overbevist om, at den kommer til at rede enhver tøjkrise her op til julesæsonen.

Nederdelen fra Ganni ser måske ikke ud af så forfærdelig meget her på dette billede. Men jeg har set den på flere, hvor de har den på, og den sidder SÅ lækkert og har en tilpas længde til, at den både kan bruges på kontoret og til mere festlige lejligheder.

Den helt enkle turtleneck bluse fra Bruuns Bazaar så jeg på en veninde i fredags, og den er simpelthen SÅ lækker blød i en varm uldblanding, den sidder godt – og ja, jeg bilder mig ind, at den hører under praktisk tøj af præcist de årsager. Og praktisk tøj må man vel altid købe – ikke? 😉

Støvlerne. Ja jeg ville have svoret, at jeg aldrig skulle kaste mig ud i den model igen – men det er åbenbart ligesom med marmor, hvor jeg svor, at den trend aldrig blev noget for mig igen – og jeg nu har marmor i alverdens farver og afskygninger herhjemme 😉
Jeg er i hvert fald næsten nået dertil, at jeg nærmest ikke føler, at jeg kan leve uden et par over the knee boots – og det hjælper ikke på det, at flere af de andre piger på kontoret er af samme holdning 😀 Støvlerne kræver en anelse mere tilløb. Vil jeg få dem brugt mere end denne sæson? ER det nu ikke også voldsomt meget at bruge på et par støvler? Kommer jeg mon til at elske dem lige så meget, som mit hjerte lige nu fortæller mig?

Der er masser af fristelser, der lurer lige for næsen af mig – og spørgsmålet er blot, hvor længe jeg i virkeligheden kan stå i mod, før jeg bliver fristet over evne? Men så længe det er lutter gode sager, der lokker mig, så tænker jeg heller ikke, det gør så frygtelig meget, hvis jeg falder i? 😉

Støvler fra Ganni -.- Top fra Custommade -.- Nederdel fra Ganni -.- Turtleneck fra Bruuns Bazaar

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Koden bio skulle give 15 % på boozt. Ved ikke om den stadig virker. Det var en reklame i biografen den anden dag, hvor jeg så det.
    Fine sager i øvrigt. Specielt den palliet top!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *