Indretning af vores soveværelse…

sove

sove3

sove4

Der går desværre nok noget tid, før jeg kan komme i gang med vores soveværelse, fordi vi skal have skiftet gulvene på hele 1. sal i en forsikringssag. Jeg håber dog – måske en smule naivt – at det kun tager en god uges tid, når håndværkerne først er gået i gang 😉

Men det skal ikke forhindre mig i at planlægge indretningen af soveværelset – og den er er næsten helt på plads.

Som et meget dominerende element i soveværelset er der en væg med indbyggede skabe. Det er helt perfekt, fordi rummet bliver udnyttet helt optimalt på den måde, og selvom skabslågerne faktisk er virkelig fine med mørkt træ og flotte håndtag, så er jeg desværre allerede blevet træt af dem. De fylder enormt meget med den mørke farve, og jeg synes, de sætter en begrænsning for mange af de ting, jeg ellers godt kunne tænke mig indretningsmæssigt, fordi de larmer så meget.

Så nu har jeg besluttet mig for, at de skal lakeres hvide. Jeg tror ikke, vi selv kan gøre det ret pænt, så vi er nok ude i, at jeg skal have dem til en autolakerer, der kan sprøjtemale dem for os. Er der mon tilfældigvis nogen, der kan anbefale en, der både er dygtig og fornuftig i pris?

sov3

Vores seng står i et hyggeligt lille indhak med en skrå væg over den – det er næsten en helt lille hule. Min far er direktør for en madrasfabrik, så på sengefronten er vi veludstyrede med en skøn elevationsseng. Det er egentlig bare madrasser på ben, og jeg har heller ikke lyst til, at vi skal have en egentlig sengeramme. Til gengæld kunne jeg virkelig godt tænke mig en polstret sengegavl, og selvom jeg har kigget på rigtig mange, så er jeg endt på denne fra Ellos, som både er meget fornuftig i pris og som fås i en pæn marineblå farve, der passer til madrasserne.

sov4

Jeg overvejer stadig, om den væg sengen står op af skal tapetserers – i så fald bliver det dette fine tapet fra Helene Blanche for Tapet Caféen, som jeg længe har sukket efter. Det kommer på ingen måde til sin ret på det billede, men det er virkelig smukt og fint – og jeg elsker art deco referencen, som appellerer stærkt til mit pyntesyge gen.

sov5

sov6

Nu hvor vi har uanede mængder af plads i soveværelset (jeg ELSKER det!) har jeg besluttet mig for at få et sminkebord. Jeg tror, de fleste piger har drømt om at sidde foran et sminkebord med fint lys, hvor jeg kan have alle mine neglelakker og andet dullegrej. Der er mange forskellige på DBA, og jeg er især vild med denne model pga de flotte ben. Den søde skammel passer perfekt til -så mangler der bare noget fint lys til spejlet, men der er jeg ret sikker på, jeg har fundet noget i IKEA, der vil passe perfekt dertil.

sove2

Der er det fineste lille rum inde i vores soveværelse, som nok egentlig er en form for skunk. Det har jeg inddraget (jeg var også ret hurtig til at lægge beslag på 5 af skabene, så han blev ladt tilbage med 3 😉 ) så jeg kan bruge det til alle mine sko og stiletter. Jeg må på jagt i IKEA blandt deres forskellige hyldesystemer, så jeg kan finde noget, der kan tilpasses til rummet, og så skal der sættes noget lys op derinde.
Tænk sig – et mini walkin closet bare til sko – det bliver næsten ikke mere fantastisk 😀

sov8

Vi har et af de klassiske sengetæpper fra Hay – og disse sengeborde fra IKEA – begge i mintgrøn, som desværre clasher lidt med den mørkeblå farve på sengegavlen. Jeg går i smug og drømmer om at finde et rosa sengetæppe – men jeg er ikke helt sikker på, at min mand kommer til at acceptere det helt frivilligt 😉 Hvis jeg ikke får min vilje, er jeg også frygtelig forelsket i dette quiltede sengetæppe fra CamCam, som kunne blive et fint kompromis.  sov7

Det indhak, hvor sengen står, er ikke så stort – så vores sengeborde står helt mast op af sengen, hvilket hverken er pænt eller praktisk. Jeg har længe haft et godt øje til de fine sengeborde fra Anne Linde, hvor fordelen er, at de hænger på væggen og derfor kan bruges steder, hvor der ikke er ret meget plads.

sov1

sov2

Jeg har længe sværmet om de fine fluffy lamper fra Vita med smukke gåsefjer, som jeg tænker, vil passe rigtig godt i loftet i vores soveværelse. Der er noget blødt og drømmende over dem – så de må da være perfekte til et soveværelse! Fidusen har godt nok også forelsket sig grusomt meget i den lampe, så jeg går også og kigger efter andre lamper, der ville komplimentere det fine art deco tapet (jaja – jeg har vist så småt besluttet mig for, at det skal op 😉 på rigtig fin vis. Problemet er, at der skal være to loftslamper i soveværelset, så det kan godt blive svært at finde nogle, der er ægte vintage.

Pga. de mange skrå vægge og skabe i soveværelset, er der desværre ikke plads til at hænge så meget pynt og nips på væggene, så jeg skal have et par fine sengelamper, der kan pynte, et tæppe på gulvet og lidt nips hist og her for at give det hele personlighed og stemning. Men det er vist næsten også det eneste, der ikke er helt på plads endnu – så jeg glæder mig virkelig meget til at kunne komme i gang, så snart vores nye gulv er på plads.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *