Finurlige – og festlige fredagsfacts

f1

f2

f3

f4

f5

f6

f7

f8

Det er fredag, og hvor har jeg dog glædet mig!

I aften byder programmet på venindetid med 3 af mine yndlingspiger. Vi skal drikke cocktails, spise god mad, drikke flere cocktails, sludre, sladre og muligvis have os en enkelt dans 😉
I morgen har jeg arbejdsdag med en sød kollega – vi har så småt startet op på et spændende projekt, som jeg glæder mig rigtig meget til at komme videre på.

Men først har jeg en enkelt tætpakket arbejdsdag og en indbakke, der skriger på opmærksomhed -så jeg tænker, det passende kan være tid til en række finurlige fredagsfacts – denne gang med et festligt tema grundet aftenens udskejelser 😉

 • Hjemme hos os har vi indført fredags #kåptæjls (sådan udtaler min datter det 😀 ), hvor vi i løbet af ugen går og planlægger, hvilken det skal være – og så kreerer min mand cocktails til hele familien – alkoholfri til børnene. Det er simpelthen sådan en hyggelig tradition.
 • Jeg har altid elsket at tage ud med mine veninder, og det har faktisk ikke rigtig ændret sig, selvom jeg nu har mand, hus og børn (heldigvis).
 • Min mand og jeg har en aftale om, at man må sove til kl 11 næste dag, hvis man har været ude aftenen inden – det er dog sjældent at børnene er helt enige i det, så oftest er man oppe langt tidligere – så kan det hurtigt blive en meget lang søndag…
 • Jeg er en cocktailpige. Jeg er ikke særlig vild med andre sjusser end gin & tonic, og jeg kan ikke lide vodka (jo; det smager af noget! 😉 ) så det begrænser udvalget af sjusser en smule.
 • Da jeg i sin tid flyttede til København, var det Boltens Gård, der var det helt store hit. Jeg kan tydeligt huske min første dag på CBS, hvor min rusvejleder fortalte, at vi skulle mødes der – og jeg desperat stod og prøvede at slå det op i mit Mini Krakkort 😀
 • Af uransaglige årsager, får jeg altid en voldsom trang til at drikke shots, når jeg bliver en smule beruset – og det lykkes mig altid at få lokket mine veninder med på den, hvilket sjældent viser sig at være en særlig god idé for nogle af os næste dag 😉
 • Apropos shots, så laver jeg hver sommer en stor portion hyldeblomstshots, som smager helt fantastisk – du kan finde en guide i min opskrift på  hjemmelavet hyldeblomstsaft.
 • Til vores bryllup havde bartenderen lavet 3 forskellige cocktails, som stod klar på baren i forskellige syltetøjsglas, som vi havde indsamlet gennem et par måneder. Jeg havde købt nogle etiketter, der lignede små tavler, og havde skrevet på dem med kridt – du kan se de fine cocktails i indlægget om vores bryllup her.
 • Jeg har vist aldrig været på værtshus. Jeg har en aftale med nogle veninder om, at vi lige skal have lært at rafle, så jeg snart kan få min debut – men indtil videre er vi dog endt på en cocktailbar i stedet, hver gang vi har været ude 😉
 • For den del år siden var jeg ude med en veninde, hvor en fyr i baren tabte sit champagneglas, så selve stilken på glasset flækkede på langs og snittede en lang og meget dyb flænge i mit ben, da det røg ned mod gulvet. Jeg røg direkte på hospitalet og har stadig et voldsomt ar til minde om den aften.
 • Jeg har i et lille års tid arbejdet som værtinde på en natklub i København i min vilde ungdom – de mente, at når jeg nu alligevel var der så meget, så kunne jeg lige så godt få løn for det i stedet 😛

Billedkilde: Lina Ahnoff fra vores bryllup

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *