Fine outfitbilleder fra Cape Town

IMG_4895
IMG_4905 IMG_4910 IMG_4911 IMG_4919
IMG_4936

IMG_4899
Så er jeg tilbage i Danmark igen. Selvom jeg har nydt ferien i høj grad, så har jeg virkelig også set frem til at komme hjem til børnene igen.

De har klaret det over al forventning – fordelen ved, at de efterhånden er så store, er at man i høj grad kan forberede dem på, hvad der skal ske – og at de lettere kan tale om det, mens man er væk. De har i hvert fald tilsyneladende ikke savnet mig den mindste smule – men jeg har altså savnet dem! 😀

Billederne her er fra den sidste aften i Cape Town, hvor vi tog ind til Stellenbosch for at spise. Det er simpelthen sådan en fin og hyggelig by, som jeg varmt kan anbefale at besøge, hvis man er i Cape Town.

Kjolen er en favorit fra Stine Goya, som nok desværre ikke kan opstøves længere, men jeg har en del ting fra hendes nuværende kollektion på min ønskeliste og håber, at jeg når at få købt nogle af dem snart 🙂

Skoene er mine absolutte favoritstilletter fra Yvonne Koné. Jeg ELSKER dem, fordi de er så gode at have på, at man kan danse i dem til den lyse morgen. I denne sæson har hun lavet et par ankelstøvler i samme stil, som jeg har forelsket mig noget så grusomt i.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *