4. postkort fra Cape Town – pingviner, strand og store steaks

IMG_4711

IMG_4760

IMG_4714
IMG_4763

IMG_4866
IMG_4787
IMG_4828

IMG_4775

IMG_4806

IMG_4772
IMG_4910

Lige siden jeg fik et tip fra en af mine læsere om, at man her i Cape Town kan besøge en strand med pingviner – og altså komme helt tæt hen til dem – har jeg haft det øverst på min ønskeliste for vores tur. Jeg ELSKER pingviner, og har glædet mig helt vildt til at se dem.

Vores chauffør kørte os til Boulders Beach, som er et af de steder, man kan spotte dem. Det ligger en god times kørsel udenfor Cape Town, og man skal betale lidt i entré for at få adgang dertil. Vi fulgte først turiststrømmen og stod i en kæmpe flok bag et plankeværk og var egentlig ikke tættere på pingvinerne, end når man er i Zoo i København.

Ved lidt af en tilfældighed fik vi os forvildet ned af en anden sti og endte på en næsten øde strand, hvor pingvinerne rent faktisk gik omkring på stranden – og hvor vi oven i købet kunne hoppe i vandet (det var koldt!) og solbade lidt på stranden (det var til gengæld næsten lidt for varmt).

Efter en dejlig lang strandtur spiste vi frokost i Cape Town – på en restaurant med seafood, der lå helt ned til vandet, hvorefter chaufføren kørte os hjem til hotellet igen. Resten af eftermiddagen lå vi og dasede ved poolen. Det ER altså ren luksus uden børn – hvor man kan ligge og læse i en god bog, slumre lidt hen, drikke en cocktail og tage en svømmetur i poolen uden at blive bombarderet med en legesyg badebold.

Her til aften tog vi en tur ind til Stellenborsch. Vi bor lige udenfor byen, og det er den smukkeste, hyggeligste universitetsby, som emmer af liv om aftenen med et væld af hyggelige restauranter og vinbarer. Vi havde fået anbefalet en restaurant – Big Easy – som åbenbart er ejet af en kendt golfspiller med samme kaldenavn. Det var et smukt sted med en god stemning, men jeg var ikke så imponeret over hverken mad eller service. Så faktisk hellere hussar grill, hvor vi spiste i går, som godt nok ikke var lige så smukt indrettet, men som til gengæld kunne diske op med kæmpe steaks – hvilket altid stiller mig tilfreds 😉

I morgen er vores sidste dag her i Cape Town – og ovenpå nogle meget intensive dage, tror jeg faktisk bare, vi har planlagt en god lang dag ved poolen, en lækker frokost her hos Spier, og så skal vi have købt noget vin med hjem til Danmark.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *