Outfit med min klassiske vinterfrakke

frakke1

frakke2

Jeg er på udkig efter en ny vinterfrakke og har derfor fundet de flotteste frakker og jakker til vinter, som jeg har kunnet opstøve online.

Min nuværende frakke fra Baum und Pferdgarten – på billederne her – er vist efterhånden 5 sæsoner gammel, så den trænger til en udskiftning, og jeg går naturligvis til opgaven med stor iver og grundighed. Det er vigtige sager, der er på spil her! 😉

Jeg har en varm, vamset vinterjakke til de dage, hvor man virkelig har brug for at kunne holde sig varm – så jeg har faktisk bare brug for en pæn, klassisk uldfrakke, der naturligvis skal være vintervarm – men ikke nødvendigvis så forfærdelig praktisk 😉

Det er vigtigt, at den er figursyet, den må ikke være alt for lang, og så skal den helst være i sort, mørk grå eller marineblå.

Jeg havde egentlig regnet med, at den skulle være fra by Malene Birger, men i år er der ikke nogle af modellerne, der lige rammer helt plet, så den idé er droppet igen.

Ganni har lavet denne fine sag – som det meget vel kunne ende med at blive  – og frakken fra 2nd Day er jeg også ret lun på, og den findes endda i en del forskellige farver- og derudover har jeg har fundet en masse rigtig gode bud her i indlægget.

Er der mon nogle af jer, der er stødt på nogle gode bud på klassiske uldfrakker i år?

Klassiske uldfrakker til vinter 2015

1. Hvid frakke fra Carin Wester -.-2. Ganni uldfrakke -.- 3. Sort frakke fra Day Birger et Mikkelsen -.- 4. Mørkeblå frakke fra Won Hundred -.- 5. Grå frakke fra Minimum -.- 6. Grå frakke fra 2nd Day

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Hej Lisbeth.
    Rigtig fine frakker du har fundet. Jeg er ikke så høj (162 cm), så jeg har valgt at købe den korte model af Ganni uldfrakkerne, de har lavet i år.
    Tjek evt. youheshe.com ud, de har pt. 25% rabat på alle deres varer, jeg var heldig og finde jakken der.
    Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *