Lykken er… efterårshygge og lune outfits

På en eller anden måde er jeg slet ikke mentalt klar til efterår og vinter. Jeg føler mig snydt for sommer og varme, og selvom der har været rigeligt med solskinstimer de sidste par måneder, så mangler jeg altså nogle flere stranddage ved Svanemøllestranden med sol og godt selskab.

Men jeg forsøger i hvert fald at tage JA-hatten på og har her fundet nogle af de ting, der gør mig glad for efteråret.

Lykken er…

efteraar

Lækre vamsede striktrøjer, som man kan iføre sig på en solskinsfyldt efterårsdag.

efteraar2 efteraar4

De smukke efterårsfarver her i mit nye nabolag – jeg kan næsten ikke cykle forbi søen uden lige at stoppe op og nyde udsigten.

efteraar7

efteraar8

Gode minder fra en fantastisk sommer. Selvom vejret ikke har været særlig gavmildt, så kan jeg alligevel se tilbage på en skøn sommer med nye bekendtskaber, dejlige oplevelser og rigtig gode minder.

efteraar3

Varm kaffe, et lunt tæppe og godt selskab på sofaen med en god film.

ct1

Cape Town. Det faktum, at jeg lige om lidt fletter fingre med min mand i 30 graders varme i Cape Town er i høj grad et stort plus ved dette efterår.

efteraar6

JUL. Jaja – der er stadig to måneder til – men det forhindrer ikke mig i at glæde mig som et lille barn. Jeg har allerede benyttet min opskrift på en god og nem gløggekstrat, jeg har lavet dej til honninghjerter, og jeg købte mig i dag fattig i julepynt fra IKEA.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *