Gode rejsetips til Cape Town i Sydafrika

ct1

ct2

ct3

Jeg tæller dage, til vi rejser til Cape Town – og nu kan jeg næsten ikke vente længere!

Det er kun min mand og jeg, der skal af sted – og jeg må ærligt indrømme, at jeg denne gang ikke har let ved at rejse uden børnene. Normalt er det intet problem for mig at rejse alene, fordi min mand er hjemme hos dem – men denne gang skal vi begge af sted – og næsten en hel uge, så vi har virkelig været meget i tvivl om, hvorvidt jeg i stedet skulle tage en veninde med på ferien.

Men, nu er billetterne booket, hotellet er bestilt, og vi er så småt ved at planlægge vores program for ferien.

Vi skal bo lidt uden for Cape Town – i Stellenbosch, på Spier Vingården (min mand er svært begejstret over at skulle bo på en vingård 😉 ). Lige pt siger vejrudsigten 30 grader og skyfrit, så jeg håber, det fortsætter på den måde.

Vi har allerede et par ting planlagt hjemmefra i forbindelse med opholdet, og derudover har to bekendte været så søde at udstyre os med en lang liste over gode restauranter og seværdigheder – MEN! Jeg har tidligere høstet rigtig mange gode råd og erfaringer fra læsere her på bloggen, når jeg skulle ud at rejse – så det håber jeg lidt at kunne gøre igen 😉

Er der mon nogen, der har nogle gode tips til Cape Town i forhold til, hvad man bør se, hvor er det godt at spise, er der nogle udflugter, vi bør tager ud af byen efter – og er det mon godt at shoppe der? 😀

Under alle omstændigheder, har jeg i hvert fald pakket bikini, kamera og pas, og jeg glæder mig til en lille uge i selskab med min mand, hvor vi ikke skal tænke på tøjvask, støvsugning, forældremøder og madpakker, men i stedet kan nyde tosomheden, opleve et helt nyt land sammen, drikke god vin, solbade og forhåbentlig få en hel bunke minder og oplevelser med hjem i kufferten.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • i SKAL SKAL op på Table Mountain og nyde udsigten.. Og hvis i har lyst er der en skøn vandretur rundt på bjerget på et par timer, som er så smuk 🙂

 • Table Mountain er et must – gerne den version, hvor I går op selv i stedet for at tage kabelbanen. Der er mange forskellige ruter i flere sværhedsgrader – bare husk gode sko og masser af vand 🙂 Lion’s Head er et andet smukt udsigtspunkt, der især er fantastisk ved solnedgang. På Waterfront er der også dejligt – gode restauranter og shoppingmuligheder. Og stranden lidt uden for byen, Camps Bay, var også lækker, sidst jeg var der (for alt for længe siden). Cape Point er selvfølgelig oplagt – bare pas på bavianerne, der er frække som bare pokker 🙂

  Nyd turen – og byen. Både Cape Town og Stellenbosch er usandsynligt smukke steder!

 • Cape Town står for mig som den mest fantastiske storby jeg har besøgt! Jeg har været der 2 gange – sidst holdt vi nytåret 2014/2015 der!
  Byen og omgivelserne er smuk og kontrastfuldt.
  Kirstenbosch botaniske have er smuk og ligger med udsigt til Table mountain.
  Waterfront er fantastisk dag og aften. Der er bl.a en hal med upcoming designere af tøj, smykker, brugskunst mv. Mht tøj/fashion er Longstreet et besøg værd. Specielt den tøjbutik der hedder MeMeMe. Her kan man købe designertøj og tilbehør til – for en dansker – billige penge.
  Herudover byder vinlandet og naturen også på utallige flotte oplevelser…
  God tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *