Lækkert og luksuriøst undertøj

Opdateret for nylig5

Jeg elsker at købe lækkert undertøj, og jeg har faktisk aldrig helt forstået de kvinder, der går meget op i deres tøj, hår og make-up – men som så tuller rundt i forvasket undertøj fra H&M. For mig er det i hvert fald en ultimativ luksus at være klædt lækkert på fra inderst til yderst.

Jeg har en del forskellige brands, jeg køber undertøj fra, hvor La Perla nok må siges at være favoritten – men bestemt heller ikke i den billige ende 😉

Ganni har nogle rigtig fine bud hver eneste sæson, og selvom kvaliteten ikke er helt i top, så synes jeg, det matcher prisen meget godt. Sidst jeg var i Barcelona faldt jeg over de fineste blondetoppe/undertrøjer fra Intimissima, som nu er en fast del af min garderobe. Jeg har været så glad for dem, at jeg efterfølgende har købt flere – dels på vores ferie i Venedig, men også online via deres webshop. Opdateret for nylig6

Jeg har besluttet mig for, at mit næste køb må være en fin kimono, som jeg kan bruge herhjemme. Jeg er umiddelbart ikke morgenkåbetypen (det kan dog godt være, at jeg ændrer mening, når frosten sætter ind her efter vi er blevet husejere 😀 ) – så jeg synes, den fine hvide silkekimono fra Ganni er et rigtig godt bud – alternativt den lækre lyseblå variant.

Har du  mon nogle favoritmærker, når det kommer til undertøj?

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *