Vind Doctor McStuffins legetøj med Disney Junior

010

020

040

Indspilning i fuld skærm 17-10-2016

.
I oktober måned har Disney Junior fokus på Doctor McStuffins og hendes søde, bløde venner, der altid kommer galt af sted.

Herhjemme er det et kæmpe hit hos Fidusen, der ser det igen og igen, hvilket har resulteret i, at jeg konstant har sangen kørende inde i hovedet “det kan være at det kilder, men så blir det heller ikke vilder’ ” 😀

Til de af jer, der ikke kender serien, så følger den Doctor McStuffins, som reparerer sine legetøjsdyr – og som endda har fået sin helt egen dyreklinik, hvor hun hjælper sine 4-benede venner. 

Det kommer allerede i morgen kl 8.20  og 11.20 på Disney Junior, og så kan du også se meget mere af det på deres Youtube Kanal, som du finder lige her.

Fidusen har fået lov at udlodde et doktorsæt magen til det, hun leger med på billederne. Det indeholder en lille hund og en masse doktorudstyr, så man kan gøre Doctor McStuffins kunsten efter og passe på den lille hund.

Herhjemme er det i hvert fald et kæmpe hit – og hun har også allerede haft resten af sin bamsesamling under behandling på sin klinik 😀

For at deltage, skal du blot lægge en besked, hvor du svarer på følgende spørgsmål:
Hvor mange videoer ligger der på Disney Juniors Youtube kanal med Doctor McStuffins? (Du kan se det her).

Sidste chance for at deltage er søndag d. 25/10 kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder med et rigtigt svar, som får direkte besked og offentliggøres i indlægget her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *