Mad til døren fra… HjemIs

003

007 Indspilning i fuld skærm 14-10-2015 143159
.
Jeg tror vist ikke der er nogen, der ikke kender Hjem-Is, og som kan sige sig fri for at mærke et stik af nostalgi og barnlig forventning, når man hører klokken ude på vejen, og man kan se børnene stimle sammen om bagenden af bilen for at købe is.

Vi er selv flittige kunder, og mine børn har fuldstændig styr på, hvor mange is der er tilbage i fryseren, så de har argumenterne i orden, når vores lager er ved at være tomt, og bilen igen kører rundt i vores nabolag 😉

De blev derfor også en smule skuffede, da vi forleden skulle ud til Hjem-Is bilen, og det ikke var for at købe is – men kylling 😀 Hjem-Is har nemlig udvidet deres sortiment i et forsøg på at tilgodese de travle børnefamilier, der ofte er pressede i en tætpakket hverdag, hvor man kl 17 skal til at finde ud af, hvad der skal laves til aftensmad OG skal nå at købe ind til det og kokkerere efterfølgende.

Det er som sagt kylling, man kan købe hos Hjem-Is – i tre forskellige varianter, som alle er forstegte og derfor kræver minimal tilberedning derhjemme – men som sagtens kan piftes op til de mest lækre børnevenlige retter, hvis man har tid og overskud til det.

Stjernemarkerede billeder 022

I dagens anledning havde jeg begge børn med i køkkenet (det er altså ikke ret ofte, jeg orker det, hvis jeg skal være ærlig), og vi hyggede os virkelig med opgaven! Der var små barbeque-kyllingelår (Truttens absolutte favorit – han spiste stort set ikke noget tilbehør 😀 ), der var fyldte kyllingefilletér (min favorit) og sidst men ikke mindst var der kyllingekebab som hele familien elskede, og som vi allerede har lovet børnene snart at købe igen.

Så vi holdt en lille fest herhjemme – og havde i dagens anledning besøg af Morfar og Ellen, som nød de retter, børnene stolt serverede for dem. Jeg må ærligt indrømme, at jeg lige gik og tyggede lidt på konceptet, da jeg først blev præsenteret for det – jeg mener; Hjem-Is er jo indbegrebet af lækkert flødeis og ikke… kylling?! Men jeg kan godt se det geniale i, at de alligevel kører rundt stort set fra dør til dør – og har børnefamilier som primær målgruppe – og så er det da oplagt at kunne redde aftensmaden på en let, lækker og lynhurtig måde.

Vi fik nogle lækre opskrifter at gå ud fra, og jeg ved, at Hjem-Is arbejder på højtryk på at få opskrifterne ind på deres hjemmeside – eller måske på deres Facebookside – for de var nemlig hurtige at tilberede, og både børn og voksne elskede det.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *