25% rabat på alt hos Me & The Met

meandthemet

Jeg har aldrig lagt skjul på, at Me & The Met er en af mine favoritshops på nettet. I første omgang faldt jeg for deres fremragende service, hvor de i København, Hellerup og Charlottenlund gratis bringer tøjet ud, samme dag som du har købt det – og der er almindelig gratis forsendelse i resten af landet.

Jeg er dog mest af alt blevet hængende, fordi de har et virkelig godt udvalg af mine yndlingsbrands – men vigtigst af alt, at deres udvalg fra de brands passer virkelig godt med min smag.

Ganni, Vanessa Bruno, Designers Remix, Munderingskompagniet – og ja endda Pierre Balmain (det sidste er jeg frygtelig bange for, der kan ende med at blive et dyrt bekendtskab for mig 😉 ) – har de i shoppen.

Jeg havde egentlig bogmærket de to klassiske turtleneck bluser fra Vanessa Bruno Athé med henblik på at købe dem, hvis der kom en rabatkode eller de blev nedsat – men en af mine søde læsere kom mig i forkøbet, så de var udsolgt i min størrelse – det var dog også hende, der tippede mig om udsalget, så hun er tilgivet 😉 Til gengæld har jeg købt den helt plain bluse i grå fra Vanessa Bruno, og den er SÅ lækker i kvalitet og pasform – og så har jeg også købt den sorte nederdel fra Ganni, som jeg faktisk allerede har sværmet om længe.

Stiletterne drømmer jeg stadig om – og den sorte uldfrakke fra Filippa K kunne godt være en værdig afløser som en ny vinterfrakke til mig, men eftersom det ikke er helt små udskrivninger, så er det lige noget, jeg er nødt til at overveje nærmere.

For at få de 25% rabat, skal du blot benytte koden: MIDSEASON når du tjekker ud. Koden gælder til den 18/10 2015, så der er masser af tid til at shoppe 🙂

Sort Ganni nederdel -.- Marineblå t-shirt i uld fra Filippa K -.- Turtleneck i grå fra Vanessa Bruno Athé -.- Fabelagtige stiletter fra Pierre Balmain -.- Turtleneck i marineblå fra Vanessa Bruno Athé -.- Klassisk grå bluse fra Vanessa Bruno -.- Ternet bluse fra Paul & Joe Sister -.- Sort uldfrakke fra Filippa K -.- Sort blazer i uld fra Filippa K 

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *