Pænt tøj til pæne mænd fra forét

fo5

Jeg har næppe nogle mandlige læsere, men derfor tænker jeg alligevel godt, jeg kan snige et indlæg ind om tøj til mænd. Jeg er nemlig ret sikker på, at der er flere af mine læsere, som har stor indflydelse på deres mænds garderober – og om ikke andet, så er her i hvert fald et par tip til gode gaveidéer, hvis du har en mand, du godt kan lide og gerne vil forkæle.

Forét er et dansk brand, som er forholdsvis nyt. Det er startet af et par unge gutter, med god smag og en god idé – og de har efterhånden fået udvidet deres sortiment, så det nu indeholder et rigtig godt udvalg af virkelig lækre styles.

Jeg blev præsenteret for brandet i sommers, og jeg har både set og mærket, hvor lækker kvaliteten er, og hvor godt det tager sig ud, når det er i brug.

Faktisk er stort set alle deres styles unisex, så man kan sagtens hoppe i mandens sweater en kold efterårsmorgen – jeg elsker, at man på den måde kan tulle rundt og dufte af ham hele dagen.

Priserne er bestemt rimelige – især kvaliteten taget i betragtning, og så kan jeg rigtig godt lide, at det er et nyt upcoming brand, så man ikke ser det overalt i gadebilledet.
Jeg har udvalgt 4 lækre styles her i indlægget – min personlige favorit må næsten være den marineblå sweatshirt, som uden tvivl vil gøre en pæn mand endnu pænere 😉

Du finder hele deres udvalg ved at klikke på linket her.

Jeg har endnu et indlæg i  ærmet om et andet lækkert brand til mænd, så jeg håber ikke, det er helt ved siden af med lidt mandemode på bloggen – om ikke andet, så kan det da være, det kan tjene til inspiration til julegaveidéer 😉

Foret cph

Blå sweatshirt -.- Grå sweatshirt -.- hvid t-shirt -.- Blå t-shirt med stort print

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *