Do it for mom – forældrekøb på en helt ny måde!

doitformomspies

Indspilning i fuld skærm 09-10-2015 141232Spies rejser har igen i år lanceret en genial kampagne, som helt sikkert ville være faldet i Simon Spies’ smag 😉

Sidste år var det denne kampagne, der gik viral og hittede overalt – og i år er de fortsat i samme stil, dog med et lidt overraskende twist.

Igen i år handler kampagnen om, at der fødes alt for få børn i Danmark – og det kræver handling. Denne gang har de dog givet de kommende bedsteforældre mulighed for at tage affære -de har nemlig lanceret forældrekøb på aktive ferierejser – så de kommende bedsteforældre kan spæde til i feriebudgettet og på den måde støtte op om projekt barnebarn.
Undersøgelser viser nemlig, at en aktiv solferie øger seksualdriften – og dermed chancen for at få et barn (og et barnebarn for bedsteforældrene).

Til formålet har de oprettet et handy lille værktøj på deres hjemmeside, hvor de kommende bedsteforældre med en lille slider kan vise, HVOR meget de helt præcist ønsker sig et barnebarn – og beløbet på det feriegavekort, de køber til formålet stiger så proportionel med ønsket om et barnebarn 😉

Jeg elsker humoren i filmen – og i hele konceptet – og det er ikke svært at forstå, at videoen allerede på få dage er gået viralt og er blevet vist på alverdens internationale medier.

Er der mon nogen af jeres børn, der er blevet undfanget på en ferie? 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *