Outfit fra kontoret – blåt i blåt i blåt

031b

038

040

041

042

044

Jeg lovede jo, at der ville blive rettet op på det med de manglende outfits her på bloggen, og når man har en sød kollega, der er særdeles kyndig med et kamera i hænderne, så er der ingen undskyldninger for ikke at poste løs på den konto 😉

Outfittet her er fra kontoret forleden – og det er egentlig meget typisk for det tøj, jeg normalt har på, når jeg er på arbejde hos det firma, hvor jeg sidder som marketingsansvarlig.
Marineblåt er tilsyneladende en storfavorit i mit garderobeskab – og har været det et godt stykke tid. Det er klassisk uden at være helt lige så kedeligt som sort – og det gør det nemt at mikse og matche på kryds og tværs.

Tøjet er fra Vanessa Bruno Athe og er fra sidste sæson – men de har et virkelig stort og fint udvalg af den nye sæsons varer lige her – og jeg har allerede udset mig et par items, jeg vist er nødt til at få indlemmet i mit klædeskab 😉

Og så tror jeg faktisk slet ikke, jeg har fået flashet mit nye hår her på bloggen? Jeg har langt om længe fundet mig en god, fast frisør, som jeg er tryg ved og glad for – og da jeg sidst var hos hende, røg der altså på den gode side af 20 cm af mit hår. Jeg skal liiiiige vænne mig til det – jeg savner ærlig talt mit lange hår en smule, men på den anden side, så var det særdeles tiltrængt at få de slidte spidser af – og jeg elsker looket, hvor det er klippet helt lige og skarpt.

Bluse: Vanessa Bruno Athé -.- Skjorte: Zara -.- Nederdel: Vanessa Bruno Athé -.- Støvler: The Last Conspiracy

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *