Masser af mine septemberoutfits fra de seneste 6 år

Noget af det, som er sjovt – og også en anelse pinligt – ved at have en blog, er muligheden for at dykke ned i arkiverne og kigge tilbage på ens outfits og tøjstil – for mit vedkommende – de seneste 7 år.

Min stil er egentlig forholdsvis konsekvent – jeg er en ret klassisk pige, der fra tid til anden skejer lidt ud med sæsonens tendenser – og det betyder faktisk også, at flere items helt tilbage fra 2009 stadig findes i mit klædeskab.

Så nu kommer du med på et tilbagekig for mine septemberoutfits gennem de seneste 7 år 😀

September 2014
September 2014

 

September 2013
September 2013

 

September 2012
September 2012

 

September 2011
September 2011

 

September 2010
September 2010

 

September 2009
September 2009

Jeg skal til at ind i kampen igen med outfitbilleder, så jeg har allieret mig med en sød og fotografkyndig kollega, som har lovet at være mig behjælpelig fremadrettet, så der igen kan komme lidt nyt på den front her på bloggen 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *