Fine nyheder til pigerne i H&M lige nu

april15

Forleden var jeg inde i en af H&Ms børnetøjsbutikker sammen med Fidusen, og jeg blev glad og overrasket over at se, hvor mange fine ting, der er i butikkerne lige nu.

Bevares – der er stadig et kæmpe udvalg af tøj med Frost og Hello Kitty – men som den opmærksomme læser sikkert ved, så er det ikke noget, mine børn får lov at løbe rundt i til hverdag. Det bliver godkendt som nattøj og undertøj – og ellers må de fylde legetøjsskuffen med ting i den genre 😉

MEN; derudover var der virkelig mange lækre ting især i pigeafdelingen. Og nu hvor Fidusen efterhånden er en halvstor pige på 4,5 år, så er der pludselig også helt andre ting, hun kan begynde at få på. Da hun var yngre ville jeg fx aldrig overveje at købe sort tøj til hende – men jeg må ærligt indrømme, at mit hjerte bankede lidt ekstra hurtigt, da hun fandt en sort bluse og erklærede, at hun bare ELSKER sort tøj 😀

insta1-001 insta2-002
insta3-001

Vi købte en del forleden – og faktisk fandt jeg lidt flere favoritter, nu mens jeg sad og ledte efter links til dette indlæg -så mon ikke, der bliver klikket lidt ekstra hjem. Det var egentlig lagt væk som efterårstøj  – men vejret i morges var tilpas vådt og gråt til, at hun fik noget af det på – og på vej til børnehaven ville jeg lige tage et billede og sende til MosterLone, som var med, da vi shoppede- så derfor er kvaliteten på billederne ikke helt i top – men motivet og tøjet er der til gengæld ikke noget at sætte en finger på 😉

Bukser -.- Sweater med kanin -.- Bukser med kaniner på knæene -.- Grå t-shirt -.- Støvler -.- Hvid ternet bluse -.- Bluse med pailletter (som Fidusen har på)

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *