Vind en spadag med 3 veninder i samarbejde med Huggies Pure

Indspilning i fuld skærm 21-08-2015 154521


Selvom mine børn nu er 4 og 6 år (jeg er jo lige pludselig blevet mor til et skolebarn 😀 ), så er det altså ikke slut med at bruge vådservietter hjemme hos os.

Vi har altid en pakke med i tasken og én liggende i bilen, da vi har en dreng, der hader at have beskidte hænder – og en pige, der bestemt ikke har noget imod det, og derfor gladeligt stikker hænderne i alt – og begge dele kræver altså vådservietter i rigelige mængder 😀

is

Som skrækeksempel kan nævnes en weekenden for et par uger siden, hvor vi var en tur ved stranden, og Fidusen for første gang fik mulighed for at stifte bekendtskab med Lydolph is – en biks, der er notorisk kendt for at lave kæmpemæssige is – selv når man bestiller den allermindste størrelse.

Fidusen gik naturligvis all in i kampen mod sin is – og i kombination med sol og sand, kan enhver moder vist godt regne ud, hvordan det scenarie ender 😉 – vi fik så nogenlunde reddet situationen med en pakke Huggies, og jeg følte mig som en yderst velforbedredt mor, da jeg lige trak den op af strandtasken.

Huggies Pure vådservietter er en forbedret variant fra det kendte brand, og de er geniale til både små og større børn – de indeholder hverken parabener, MI, phenoxyethanol, parfume eller alkohol – hvis vi nu skal være helt tekniske og detaljeorienterede 😉 Huggies siger selv, at det er markedets eneste papirbaserede vådserviet

De er så tilpas fugtige, at man kan “vaske” med dem, uden at de ligefrem drypper af vaske- så man ikke behøver at skrubbe barnet men i stedet kan vaske mere blødt og rart.

Jeg har ikke altid været helt glad for at bruge vådservietter i ansigtet på mine børn – der er alt andet lige stor forskel på, hvor sart en numse og fx området tæt på øjnene er 😉 Men Huggies Pure siger selv, at de er egnet til både numser, hænder og ansigtet, og vi har også kun gode erfaringer med det rent personligt.

Huggies vil gerne hylde mødrene! Det er til til tider et hårdt job at være mor til små børn – og hånden på hjertet, så er det ofte virkelig tiltrængt med noget forkælelse.

Præmien er en spa-dag for dig og 3 af dine veninder, der er småbørnsmødre (eller gravide) -så I kan blive forkælet og nyde en afslappende dag. Det er lige præcist sådan en dag med veninderne (eller måske din mødregruppe?), der er guld værd, når du endnu en gang har måtte undvære din nattesøvn, og du ikke har fået fjernet den afskallede neglelak, du allernådigst fik mulighed for at lægge for 3 uger siden, mens din baby tog en powernap 😉

Du skal over på min instagram for at deltage – du finder min profil under @itsfashionbabydk – hvor du blot skal kigge efter billedet af Fidusen, der fjoller med Huggies Pure vådservietterne 😉

HELD OG LYKKE! 🙂

Indlægget og konkurrencen bringes i samarbejde med Huggies

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *