Flying Superkids med bObles

020

009

015-001

024

Information, anmeldelse og anbefaling af Flying Superkids showet, som både kan ses i København, Århus og en del andre steder.

I lørdags var vi så heldige at være inviterede til Flying Superkids af bObles, som har teamet op med dem omkring et samarbejde. Egentlig er de jo oplagte makkere – bObles fantastiske tumlemøbler fremmer den motoriske udvikling hos børn gennem aktiv leg – og Flying Superkids er i virkeligheden også bare en gymnastikforening for aktive børn fra Århus, som udvikler så mange talenter, at de kan rejse Danmark – og Verden rundt med deres imponerende show.

bObles havde opstillet en kæmpe tumlebane på pladsen udenfor teltet, hvor børnene kunne tumle løs, mens de utålmodigt ventede på, at showet skulle begynde. Der var både bObles, hoppeborge, og så var nogle af de “pensionerede” Superflying Kids der til at undervise i fx at lave vejrmøller og stå på hænder.
Da vi var der, var det Bolette – stifteren af bObles – som guidede børnene rundt på bObles-banen, og hun er simpelthen SÅ passioneret og engageret omkring det, at børnene havde en fest og næsten ikke var til at få væk, da showstarten nærmede sig.

Vi fik en personlig rundvisning inden showet, hvor vi så børnenes sovepladser og fik fortalt historien om Flying Superkids, som faktisk begyndte helt tilbage i 1967, og stadig bliver drevet af den samme familie – men hvor deres to sønner nu også er med inde over driften. Teltet bliver stadig rejst af fædre til børnene i showet, og mødrene står ved kødgryderne 😀

Faktisk var det noget af det, jeg var mest begejstret over; at se hvordan fædrene hjalp til ved springene og blev oprigtigt begejstrede, når nogle af børnene lavede nogle ekstra gode spring. Så ved man, at det hele ikke bare er en velsmurt pengemaskine – men at det reelt set bare er dygtige børn med engagerede forældre (alle børn og forældre arbejder ulønnede men får til gengæld mulighed for at få nogle fantastiske oplevelser rundt om i Verden foruden det sammenhold, de har med de andre på holdet).

039-001

044

046

052

058

071

084

095

097

126

Showet var fuldstændig fantastisk! Jeg havde faktisk ikke de helt store forventninger på egne vegne. Jeg var helt overbevist om, at mine børn ville elske det – men det gjorde jeg i høj grad også selv! Jeg sad flere gange med gåsehud undervejs – helt betaget og dybt imponeret over showet – og ikke mindst over de taltentfulde børn.

Det var meget mere end bare en gymnastikopvisning (som jeg nok egentlig havde forventet) – der var sang, show, dans og naturligvis dygtige springgymnaster.

Så jeg kan VARMT anbefale at tage ind og se deres show. Det er desværre slut for i år her i København, men du kan stadig nå at få billetter til Århus eller Kolding (find billetterne her) – og ellers kommer de ganske sikkert forbi København igen næste år 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *