15% rabatkode til alle nye varer hos Sparkz – masse af klassiske favoritter

Opdateret for nylig1

Der er så småt begyndt at komme nye varer hjem i de forskellige webshops – og jeg må også ærligt indrømme, at jeg er i humør til at shoppe efterårsvarer, nu hvor vejret ikke just er særlig sommerlig.

Jeg har fundet frem til mine favoritter hos Sparkz, som faktisk tilbyder alle mine læsere 15% rabat på alle varer i deres webshop med undtagelse af udsalgskategorien. 

Jeg trænger selv til at få fyldt godt op på min garderobe til jobbet – jeg kan godt mærke, at det kræver en del mere tøj, når man sidder på et kontor hver dag, end når man arbejder hjemmefra 😉

Min stil er ret klassisk, hvilket vist også godt kan ses på de ting, jeg har udvalgt her i mine favoritter – men en blå skjorte, eller en bluse med striber går man altså aldrig helt galt i byen med – og hvis man har en forholdsvis klassisk stil er det altid nemt at mixe og matche på kryds og tværs.

Rabatkoden, du kan bruge hedder ITSFASHIONBABY – og den gælder resten af denne uge – dvs. til og med søndag d. 2/8 2015. Du finder hele udvalget hos Sparkz lige her.

Stribet bluse -.- Sort tunika -.- Sort bluse med turtleneck -.- Hvid kjole -.- Lyseblå skjorte -.- Blå printet top -.- Grå top med peplum -.- Sort pencilskirt

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *