Når hverdagene flyver lidt for hurtigt af sted

hus

Puha jeg synes, tiden flyver af sted lige nu. Det er en brat opvågning at være tilbage efter ferien 😉

Jeg sidder som marketingskonsulent i en spændende virksomhed tre dage om ugen, og det kræver altså lige lidt tilvænning, at jeg ikke selv råder over al min arbejdstid, som jeg plejer –  og det kan jeg godt mærke, jeg skal have til at passe ind med bloggen, så den ikke bliver skubbet helt i baggrunden.

Men med modeugen lige om hjørnet ER der også mere travlt end ellers, og det er lutter gode sager, jeg går og fifler med – så jeg klager bestemt ikke. Jeg skal bare lige finde min egen plads – og bloggens plads – i det hele.

Samtidigt er vi i fuld gang med at gøre klar til operation flytning. Vi overtager vores nye hus den 1/9 og inden da skal vi have styr på indkøb af maling, tapet, gulvsliber osv. så vi hurtigst muligt kan komme på plads. Derudover skal Trutten begynde i skole lige om et øjeblik, og vi er på udkig efter børnehaver i det nye område, så Fidusen evt. kan rykke over til et sted med legekammerater i nærheden. Det er mange store og små beslutninger, der skal styr på – som fx ejerskifteforsikring, fastforrentede lån og storskraldsordninger -så foretrækker jeg alligevel at shoppe fint stjernedækket tapet, flotte lamper og en ny sofa 😉

Men vi var henne i det nye hus forleden – for at hilse på den nuværende ejer, som fortalte om husets fine historie og inviterede os om i haven for at plukke kirsebær fra et KÆMPE kirsebærtræ i haven. Tænk at lige om lidt har vi en have –  med kirsebær, æbler og hyldebær!

Derudover fik vi målt op, skrevet noter og indsnuset stemningen – og nu tror jeg så småt, det er ved at gå op for os, at lige om lidt, er det os, der vågner op der hver eneste morgen 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *