Blåt, blødt og behageligt sommerferieoutfit

016-001

017

018

019

026

037-001

038

Så er ferien desværre slut for mit vedkommende, og jeg er tilbage på kontoret i København, mens resten af familien tager endnu en uges afslapning hos Farmor og Farfar på Fyn.

Jeg har nydt to ugers intensiv familietid. For første gang har vi ikke haft alverdens planer, så det primære har egentlig bare været at være sammen. Det dårlige vejr, har dog virkelig været en udfordring for mig – jeg synes, jeg er lidt umulig, og jeg føler egentlig ikke helt, at jeg har haft sådan rigtig ferie, når jeg ikke har kunne ligge og dase i solen med en bog et par timer om dagen 😉

Børnene har dog været helt ligeglade med den manglende sol – de har nydt ferien i stor stil, og så er det også en anelse lettere for mig at acceptere.

Outfittet her er egentlig meget typisk sommerhusstil for mit vedkommende – dog var det vist den eneste dag, hvor det var varmt nok til bare ben!! Men blødt bomuld, håret op i en løs knold, minimal makeup og flade sko på fødderne – med andre ord; så behageligt som muligt 😉

Kjole: Baum und Pferdgarten -.- Sandaler: Marc by Marc Jacobs

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *